УКР РУС

Топ-новини: Селезньов дебютував у Росії, Мілевський забив перший гол у Румунії

29 лютого 2016 Читать на русском

Два українські нападники - Євген Селезньов та Артем Мілевський зіграли перші поєдинки у своїх нових командах.

Дебют Селезньова в "Кубані"

Нападник збірної України зіграв свій перший матч за російський клуб. Відбулося це у поєдинку 1/4 фіналу Кубка Росії проти "Зеніта". Відзначимо, що Селезньов провів на полі весь перший тайм, втім це не допомогло його команді уникнути поразки та вильоту з турніру.

Мілевський відразу приступив до справи

Ще один ураїнський нападник також сьогодні дебютував у новій команді. Артем Мілевський відзначився голом із пенальті у поєдинку 26 туру чемпіонату Румунії проти "Волунтарі". Додамо, що цей м'яч подарував надію його команді на позитивний результат, але за кілька хвилин до завершення протистояння "Волунтарі" забив другий гол та вирвав перемогу.

"Ман Сіті" здобув трофей

Суперник "Динамо" у Лізі чемпіонів "Ман Сіті" здобув перший трофей у цьому сезоні. Команда Мануеля Пеллегріні у серії післяматчевих пенальті переграла "Ліверпуль" та виборола Кубок англійської ліги.

Відзначимо, що вчора в Англії відбувся ще один принциповий поєдинок. У рамках 27 туру АПЛ "Манчестер Юнайтед" переміг "Арсенал", позбавивши "канонірів" можливості зрівнятися із "Тоттенхемом" за кількістю очок.

Нагадаємо, що у турнірній таблиці продовжує лідирувати "Лестер", в якого 56 очок, "Тоттенхем" має 54, а "Арсенал" - 51.

Анонс

У київському готелі "Опера" відбудуться вибори президента УПЛ. Нагадаємо, що єдиним кандидатом є Володимир Генінсон, який, швидше за все, й стане новим керманичем Прем’єр-ліги.

У рамках 27 туру Серії А "Лаціо" приймає "Сассуоло", а "Фіорентина" поміряється силами з "Наполі".

Також "Футбол 24" підготував матеріал про українського футбольного фахівця Йожефа Сабо, який сьогодні святкує 76-й день народження.