УКР РУС

Топ-новини: "Реал" гратиме у фіналі Ліги чемпіонів, Ярмоленка можуть дискваліфікувати на п'ять матчів

5 травня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" пропонує дайджест найголовніших футбольних новин за 4 травня.

1. "Реал" мінімально переграв "Ман Сіті" і вийшов у фінал Ліги чемпіонів. Тепер у Мілані 28 травня на нас чекає мадридське дербі: "Атлетіко" - "Реал".

2. Ярмоленка можуть дискваліфікувати мінімум на 5 матчів за бійку у матчі "Шахтар" - "Динамо". Принаймні, про це запевняє екс-делегат УЄФА Костянтин Вихров.

3. Маркевич спростував інформацію про те, що очолить "Шахтар" влітку. Більше того, тренер натякнув, що працюватиме закордоном.

4. Степаненко перед матчем з "Севільєю" запевнив, що відкине увесь негатив останніх скандалів на задній план і добряче налаштується на зустріч з іспанцями.

5. Тренер "Севільї" Унаї Емері розповів, на що здатен Коноплянка, коли в українця правильний настрій. До слова, Євген може і не потрапити у стартовий склад андалусійців на матч проти "Шахтаря".

6. Уболівальники "Севільї" вишикувалися в черги на декілька кварталів, щоб придбати перепустки на матч з "Шахтарем" в рамках повторного матчу 1/2 фіналу Ліги Європи. Ось така завтра буде підтримка у суперника донецької команди.

7. Українські вболівальники визначили офіційне гасло для команди Михайла Фоменка на французький Чемпіонат Європи. До слова, вийшло досить оригінально.

8. Головний тренер збірної України Михайло Фоменко розповів, що шукатиме вихід зі складної ситуації, що склалася після матчу "Шахтар" - "Динамо". Наставник "синьо-жовтих" бачить Степаненка і Ярмоленка у заявці на Євро-2016.

9. Екс-голкіпер збірної України Максим Коваль розчарував данський клуб "Оденсе" і "на щиті" повертається з оренди назад у київське "Динамо".

10. УЄФА "обламав" окупований Крим з членством: Ви не Косово. Все правильно сказали керівники європейського футболу.

АНОНС

Сьогодні визначаться фіналісти Ліги Європи. "Севілья" - "Шахтар", "Ліверпуль" - "Вільяреал" - за двома поєдинками слідкуйте разом з "Футбол 24". Усе найсвіжіше та найцікавіше на нашому сайті.

Також допомагайте нам обирати народну збірну на Євро-2016. Визначатимемо центрального хавбека.

Читайте наш матеріал про правила життя Юрія Калитвинцева, якому сьогодні виповнюється 48 років, а також Юрія Штурка - колишнього гравця запорізького "Металурга", який переміг рак мозку.