УКР РУС

Топ-новини: Проблеми "Реала" у Манчестері без Роналду, приїзд "Севільї" у Львів

27 квітня 2016 Читать на русском

"Реал" не зміг забити "Ман Сіті" у першому півфіналі Ліги чемпіонів, а Євген Коноплянка зчинив у Львові фурор. Про це і не тільки - в дайджесті головних новин за 26 квітня.

1. "Ман Сіті" зупинив "Реал" в першій частині битви за фінал ЛЧ. Ніхто не зумів пробити пробити стіну у вигляді Джо Харта, хоч і без Роналду було кому забивати.

2. Євген Коноплянка і Ко завітали у Львів на півфіналі Ліги Європи. Саме так, і не інакше, "Севілью" зустрічали в Україні. На гру з "Шахтарем" Емері взяв 22 футболісти, зокрема, і "воскреслого" аргентинця.

3. Мігель Велозу покидає "Динамо" Київ. Португалець уже має варіанти працевлаштування.

4. Гармаш, Хачеріді та Ярмоленко - європейські клуби переманюють їх з "Динамо", яке всіма силами утримує лідерів, - зізнався Ігор Суркіс. А ще натякнув, що легіонерів може і не бути.

5. Євген Селезньов за 1 день пережив наїзди фанатів і звільнення наставника. Така-то неспококійна Росія для форварда збірної України.

6. Україна отримає право провести фінал Ліги чемпіонів у наближчі кілька місяців. На це сподівається віце-президент УЄФА Григорій Суркіс.

7. "Шахтар" - "Динамо" та інші матчі УПЛ: відомо, хто судді. Українське Класіко уже цього тижня!

8. "Лестер" без 5 хвилин чемпіон, тож англійська легенда підшуковує труси для виходу в прямому ефірі з нагоди такої знаменної події в АПЛ.

9. Денис Бойко може перебратись в Англію через бажання усіх сторін.

10. Сергій Ребров може залишитись в "Динамо" надовго. Принаймні покращений контракт від Ігоря Суркіса в наставника чемпіонів України уже на столі.

Анонс

Сьогодні, 27 квітня, відбудеться другий півфінал Ліги чемпіонів "Атлетіко" - "Баварія".

Поволі готуємось до матчу тижня "Шахтар" - "Севілья": на "Футбол 24" нині ще більше відео з приїзду іспанців з українцем до Львова, генератор рахунку битви за фінал Ліги Європи, а ще звіти про прес-конференції і передматчеві тренування команд.

Не пропустіть і текст про сестру Сергія Рибалки в традиційній рубриці "Дівчина дня". Також в окремій статті згадаємо колись надію українського футболу Максима Білого, який передчасно пішов із життя.