УКР РУС

Топ-новини: "Ман Сіті" прибув у Київ, день великих матчів Ліги чемпіонів

23 лютого 2016 Читать на русском

У Лізі чемпіонів сьогодні будуть зіграні дві супердуелі, а тим часом стає відомо все більше деталей про матч "Динамо" - Манчестер Сіті".

"Манчестер Сіті" визначився із заявкою на "Динамо"

Уже в середу, 24 лютого, команда Пеллегріні вийде на поле НСК "Олімпійський", аби зійтися у бою з підопічними Реброва. "Сіті" не дорахувався 5 зірок і привіз у Київ склад з 17 більш-менш основних бійців, а також кількох гравців дубля.

Відзначимо, що судити матч з єдиним представником України в плей-офф ЛЧ довірили іспанській бригаді арбітрів.

Якщо ви гаряча голова або можете серйозно нашкодити українському футболу своїми протиправними діями, краще не приходьте на стадіон 24 лютого. Запобігти безладам на трибунах мають представники поліції, що працюватимуть на київському матчі ЛЧ.

Ярмоленко не проти в АТО й АПЛ

Чому Андрій Ярмоленко не захотів у Китай і "Барсу", розповів його агент Вадим Шаблій. А ось сам лідер "Динамо" зізнався, що не проти підтримати вояків АТО на передовій, аби додати їм сили. Знає Ярмоленко і про наявність слабких місць у "Ман Сіті".

У світі футболу мають великі очікування від українського крайнього форварда. Ярмоленка назавали 2-ю найбільшою зіркою плей-офф Ліги чемпіонів. Поки що потенційно, але вже скоро Андрій зможе довести свій клас і на лігочемпіонівських полях.

Бойко - на лаві, МЮ - у чвертьфіналі, "Наполі" розчаровує

У Європі в понеділок відбулось кілька знакових поєдинків. "Бешикташ" із Бойком на лаві запасних вийшов у лідери чемпіонату Туреччини.

"Манчестер Юнайтед" розбив "Шрузбері" і пробився в 1/4 Кубка Англії.

"Наполі" не зумів перервати безпрограшну серію "Мілана" і втратив нагоду повернути собі лідерство. Вдруге поспіль у чемпіонаті і втретє з урахуванням єврокубків неаполітанці не можуть перемогти і забити більше, ніж 1 гол.

Анонс

"Ювентус" - "Баварія" і "Арсенал" - "Барселона". Чи може бути краще завершення дня, ніж перегляд матчів такого рівня і з такими іменами у рамках 1/8 Ліги чемпіонів?!

"Шахтар" вилітає у Німеччину на матч-відповідь 1/16 Ліги Європи проти "Шальке". А наставники "Динамо" і "Манчестер Сіті" поговорять з журналістами напередодні очної дуелі.

До слова, за день до цієї надважливої гри "Футбол 24" розповість про найзнаковіші візити з Великобританії в Україну футбольних фанатів.

А ще сьогодні 1-й тур групового етапу Ліги чемпіонів. "Цзянсу Сунін" (не виключено, що із Алексом Тейшейрою і Раміресом у складі) зіграє проти в'єтнамського "Біньзионг". Початок гри о 12:00 за Києвом.