УКР РУС

Топ-новини: Коноплянка у старті "Севільї", Бойко у запасі, Мілевський "бідує"

8 лютого 2016 Читать на русском

Пригоди українських легіонерів у Євротурі тривають, "Динамо" здобуває свою першу перемогу на других зборах в Іспанії, в Італії "Наполі" та "Ювентус" б'ють усі немислимі рекорди, "Барселона" і "Реал" здобувають виїзні перемоги, а "Ман Сіті" втрачає позиції.

Коноплянка вперше за 6 турів у стартовому складі, Бойко ніяк не дебютує, Мілевський із смішною зарплатнею

З Коноплянкою такого не було вже дуже давно. Українець не виходив зі стартових хвилин у 5 попередніх матчах "Севільї" у чемпіонаті Іспанії. Щоправда, запам'ятався Коно лише невдалою спробою забити з центра поля і не дограв навіть годину.

Денис Бойко у "Бешикташі" наразі лиш потрапляє у заявку. Вже й офіційно представили голкіпера збірної України, а довірити місце на полі в турецькому гранді не можуть. Сподіваємось, тимчасово. Хоча і без екс-дніпрянина "Бешикташ" йде правильним шляхом до чемпіонства.

А ось ще один український легіонер Артем Мілевський зароблятиме в Румунії лише 7 тисяч євро. Біда та й годі.

"Динамо" і "Дніпро" з різними результатами на зборах

Роман Зозуля знову забив за "Дніпро", але команда Маркевича не зуміла переграти африканський клуб.

Київське "Динамо" переграло корейський "Сувон Самсунг" завдяки Лукашу Теодорчику.

Тим часом "Волинь" стартувала на представницькому турнірі в Індіїі з нічиєї.

"Ювентус" і "Наполі" трощать усе на своєму шляху

Рекорд "Ювентуса" в чемпіонаті Італії тепер на рівні 14 перемог поспіль. "Наполі" має схоже, але скромніше досягнення - 8 тріумфів підряд. Утім саме команда Саррі й Ігуаїна, який повторив досягнення Ламели з 2012-го, зберігає лідерство в Серії А.

"Реал" здобуває натужну перемогу в "Гранаді"

Поки "Барселона" боролась з несправедливістю суддів і перемагала "Леванте" завдяки автоголу ... дупою, "Реал" мучився в Андалусії.

Лука Модріч подарував "Гранаді" гольову атаку, але виправився розкішним голасо з-за меж штрафного. У "Реала" Зідана поки яскраво виражені 2 обличчя - одне вдома і зовсім інше на виїзді.

"Арсенал" опускає "Ман Сіті" на 4-е місце

А тим часом в АПЛ відбувся драматичний хіт "Челсі" - МЮ. З підсумку дуелі нідерландських тренерів міг би радіти Гус Хіддінк. Середняки АПЛ (13-е місце!) врятували очко у домашній грі з "червоними дияволами", які сподівались підтягнутись до зони ЛЧ. Лондонський "Арсенал" перемагає на виїзді й опускає "Ман Сіті" на 4-й рядок. Гвардіола почне на "Етіхаді" з кваліфікації Ліги чемпіонів?

Анонс

"Шахтар" зіграє черговий товариський матч. Донецький клуб о 19:00 зустрінеться з тбіліським "Локомотивом".

Збірна України о 19:30 позмагається з господарями футзального Євро-2016 - Сербією, що напередодні пропустила шедевральний гол від Португалії. На кону вихід у півфінал.