УКР РУС

Топ-новини: Коноплянка у фіналі Кубка Іспанії, арешт майна "Олімпійського", новий контракт Тащи в "Штутгарті"

12 лютого 2016 Читать на русском

Євген Коноплянка виправдав довіру Унаї Емері, скандал навколо НСК "Олімпійський", український форвард Борис Тащи затримається в Німеччині.

Коноплянка знову на висоті

Наставник "Севільї" Унаї Емері перед півфінальним матчем команди проти "Сельти" у Кубку Іспанії зазначив, що Коноплянка грає важливу роль у грі команди і висловив довіру українцеві.

Коноплянка не підвів наставника андалусійців і допоміг команді пробитись у фінал Кубка країни. Євген забив важливий гол у протистоянні "Севільї" з "Сельтою".

Борги "Олімпійського"

Тим часом розгорілись пристрасті навколо НСК "Олімпійський". Суд залишив у силі арешт майна НСК "Олімпійський" через борг в 32 мільйони гривень.

Незважаючи на ці обставини НСК "Олімпійський" зможе прийняти матч 1/8 Ліги чемпіонів "Динамо" - "Ман Сіті".

Новий контракт Тащи

Український атакувалний хавбек Борис Тащи справив позитивне враження на тренерський штаб "Штутгарта". Відтак клуб продовжив співпрацю із українцем, підписавши новий контракт.

Анонс

Юний український вінгер "Севільї" Мар'ян Швед розповів про півроку перебування в іспанському клубі.

Екс-форвард "Шахтаря" Джуліус Агохова святкує свій День народження. Чим займається колишня зірка "гірників" зараз можна дізнатись у спеціальному матеріалі, присвяченому нігерійцю.

Також згадаємо, яким українським футболістам окрім Коноплянки вдавалось дістатись фіналів Кубків провідних чемпіонатів.

І звичайно ж найсмачніші подробиці життя футболістів і відомих людей, пов'язаних з футболом, у традиційній "Твіттеріаді".