УКР РУС

Топ-новини: Коноплянка показує ознаки відродження, шанси "Динамо" в ЛЧ зростають, Бойко святкує

29 січня 2016 Читать на русском

Коноплянка допомагає "Севільї" пробитись у півфінал Кубка Іспанії, лідер "Ман Сіті" вибуває на матчі з "Динамо" в Лізі чемпіонів, а Денис Бойко святкує 28-й день народження.

"Шахтар" і "Динамо" об'єднує Іспанія

День почався з нічної для України розгромної перемоги "Шахтаря" над "Маямі". Донеччани просто знищили свого суперника.

"Шахтар" визначився зі спаринг-партнерами, які чекають команду Луческу в Іспанії.

"Динамо" майже без поразок завершило свої справи в Іспанії і повернулось до Києва. Так тримати і в Лізі чемпіонів.

"Ман Сіті" вийшов у фінал Кубка англійської ліги, але перемога виявилась піррова. Кевін Де Брюйне травмувався так, що пропустить мінімум матчі з "Динамо" в Лізі чемпіонів. А ще фінал згаданого Кубка ліги. І це ще добре обійдеться, бо все може бути значно гірше.

Агент Ярмоленка Вадим Шаблій розповів, хто визначатиме його долю і трансферних фаворитів. Дружина ж Андрія запевнила: готова на будь-який край світу, тільки б з щасливим і здоровим лідером "Динамо". Словом, не чекайте від киян втрат лідерів перед відновленням єврокубків.

У "Дніпрі" мріють і конфліктують

Як виявилось, Роман Зозуля не просто мріє про Європу, а й має конкретні пропозиції з Німеччини та Англії. І шкода "Дніпро", і за українського патріота радісно. Давно пора підкоряти усілякі Бундесліги з АПЛ.

У тему "Дніпра". Конфлікт коментарів Маркевича і Безуса триває. Вони взагалі між собою спілкуються чи тільки через посередників?

Італія багатогранна

А над ранок легендарний воротар "Ювентуса" і збірної Італії, абсолютний №1 принаймні на Апеннінах Джіджі Буффон відчув, що постарішав ще на рік. "Футбол 24" традиційно не пройшов повз таку знаменну подію.

У продовження гучного скандалу в Італії. Бос "Палермо" пропонує перервати сезон у Серії А: "5 тисяч євро, заблокованих на рахунках - в цьому вся нинішня Італія".

А тим часом голкіпери продовжують вражати: хтось забиває голи проходом через все поле, а хтось не пропускає після 4-х поспіль ударів.

Коноплянка в компанії "Барси"

Українець Євген Коноплянка провів один із найкращих матчів за "Севілью" останнього часу. Андалусійці складуть "Барселоні" компанію у півфіналі Кубка Іспанії.

Анонси і ностальгія

А ось Артем Мілевський поділився спогадами про великого Белькевича. Сьогодні, 29 січня, зіграють матч пам'яті легендарного гравця "Динамо".

Сьогодні свій 28-й день народження святкує Денис Бойко. Екс-дніпрянин відмовляється від преміальних у "Бешикташі" та ніяк не може заявитись за турків. Спецматеріал з нагоди свята українського голкіпера не пропустіть на "Футбол 24".