УКР РУС

Топ-новини: Футбольний світ сколихнули теракти в Брюсселі, Алієв практикує домашнє насилля

23 березня 2016 Читать на русском

Алієв потрапив у сімейний скандал, футбол не залишився осторонь чергового теракту, Кононов святкує ювілей.

Футбольний світ реагує на теракти в Брюсселі

В аеропорту Брюсселя, звідки 4 дні тому відлетів "Шахтар", стався жахливий теракт. Збірна Бельгії одразу ж скасувала своє тренування, а Венсан Компані заявив, що Брюссель повинен прийняти цей удар з гідністю.

Гравці та клуби клуби з усього світу висловлювали співчуття сім'ям загиблих. Не залишився осторонь брюссельських подій і Євген Коноплянка, який постом у Твіттері також підтримав бельгійців.

Цікаво, що нападник "Динамо" Дьємерсі Мбокані, який на правах оренди виступає за "Норвіч", знаходився в аеропорту Брюсселя під час терактів. На щастя, конголезького форварда лихо оминуло. А от екс-гравець збірної України Сергій Серебренніков повідомив, що лише за день до терактів прилетів в аеропорт Брюсселя.

Попри криваві події в Бельгії, УЄФА гарантує безпеку на Євро-2016.

Алієв "влип" у черговий скандал

Не встиг екс-гравець збірної України Олександр Алієв наробити шуму в ЗМІ завдяки словесній перепалці з Йожефом Сабо, як знову опинився в епіцентрі скандалу.

Цього разу до рук журналістів потрапили свідчення дружини Алієва, Тетяни, органам правопорядку, де вона повідомляє, що чоловік, перебуваючи у нетверезому стані, побив її. І, що цікаво, таке в сім'ї Алієвих трапилося не вперше.

Цікаво, Тетяна не стала спростовувати інформацію про своє побиття, а от Олександр назвав все вигадками.

Анонс

Сьогодні стартують товариські матчі національних збірних в рамках підготовки до Євро-2016. Збірна Польщі, яка є одним з суперників України на континентальній першості, приймає вдома Сербію.

Екс-наставник львівських "Карпат", а нині - головний тренер "Краснодара" Олег Кононов, святкує 50-річний ювілей. З цієї нагоди ми підготували матеріал про "правила життя" білоруського фахівця.