УКР РУС

Топ-новини: Дружина Алієва звинувачує гравця в побитті сина і вживанні наркотиків, невдале повернення Коноплянки

4 квітня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест футбольних новин за минулу добу та анонсує топові події та матеріали на 4 квітня.

1. Тетяна Алієва повідомила, що Олександр побив їхнього сина та написала на чоловіка ще одну заяву в поліцію. Однак, по-справжньому Тетяна шокувала, коли розповіла, що її чоловік вживає наркотики.

2. Футбольний світ оплакує ще одного легендарного гравця. На 84-му році пішов з життя колишній захисник "Мілана" Чезаре Мальдіні.

3. Британський лікар заявив, що постачав допінг футболістам "Арсенала", "Челсі" і "Лестера". "Аристократи" та "пенсіонери" одразу ж поспішили спростувати цю інформацію.

4. Відгомін "Ель Класіко". Матч "Барселона" - "Реал" встановив рекорд Європи за відвідуваністю в сезоні-2015/16.

5. Півзахисник Лукман Аруна, права на якого належать київському "Динамо", підписав контракт з "Астаною".

6. "Лестер" ще на крок наблизився до чемпіонського титулу, обігравши "Саутгемптон". А от МЮ повернувся у топ-5 АПЛ, здолавши "Евертон".

7. "Волинь" зіграла внічию із "Чорноморцем", а "Олімпік" переграв на виїзді "Говерлу" в заключних матчах 20 туру УПЛ.

8. "Рома" розбила в римському дербі "Лаціо" та скоротила до 4 очок відрив від другого у турнірній таблиці Серії А "Наполі", який сенсаційно поступився "Удінезе".

9. На Андрія Ярмоленка з'явився ще один іменитий претендент. Цього разу англійські ЗМІ повідомили про інтерес до вінгера з боку "Ман Сіті".

10. Коноплянка вперше зіграв після травми, однак не врятував "Севілью" від поразки в більшості у матчі проти "Реал Сосьєдада".

Анонс

В Італії матчем "Болонья" - "Верона" закриється програма 31 туру Серії А. Ще одну зустріч в рамках 31 туру залишилося провести в Іспанії, де "Леванте" прийме "Спортінг".

Сьогодні на "Футбол 24" з'явиться друга частина інтерв'ю з колишнім головним тренером донецького "Шахтаря" Валерієм Яремченком. Нагадаємо, що у попередній частині Яремченко відверто розповів про своє ставлення до війни на Донбасі.

"Футбол 24" продовжує цикл опитувань "Народна збірна". Сьогодні ви матимете можливість проголосувати за правого центрального захисника, який обов'язково повинен потрапити до заявки збірної України на Євро-2016.