УКР РУС

Топ-новини: "Дніпро" дискваліфікували з єврокубків, зарплати "Реала" і "Барси" розсекретили

1 квітня 2016 Читать на русском

"Дніпро" залишається із туманними перспективами, керівництво "Карпат" обмінюється з лідером фанатів жорсткими звинуваченнями, а вся Європа потроху готується до суботнього Класіко.

1. "Дніпро" позбавили гри в Європі з 3-річним терміном дії дискваліфікації. У коментарі наставника команди від Мирона Маркевича завіяло фаталізмом з легкою ноткою позитиву, який спробував віднайти шанований керманич.

2. Андрій Ярмоленко нарозхват. Не лише "Арсенал" і "Евертон" готові заманити "динамівця" в АПЛ. "Ліверпуль" готовий зробити Ярмоленка найдорожчим українським футболістом.

3. Боси "Шахтаря" і "Дніпра" зберегли лідерство у рейтинзі багатіїв України. Щоправда якою ціною: Рінат Ахметов та Ігор Коломойський відчутно збідніли за останній час. У топ-10 і екс-президент "Металіста".

4. Шокуючий день для фіналіста ЛЧ-2006. Еммануель Ебуе за 24 години примудрився втратити місце роботи й отримати річну дискваліфікацію з футболу.

5. Селезньов у Росії не лише грошей може не отримати, а й втратити роботу - "Кубань" планують довести до банкрутства, переконує агент Дмитро Селюк.

6. "Валенсія" звільнила Гарі Невілла, який не має часу сумувати про відставку. Натомість "кажанів" може очолити або скромніший Пеллегріні, або особливіший Моурінью з шаленою зарплатою.

7. Мессі перевершив Роналду, а "Барселона" - "Реал". Іспанські ЗМІ розсекретили суми зарплат усіх гравців світових грандів.

8. Болгарія почала полювання на наших футболістів. Форварда "Динамо" Мораєса і півзахисника "Штутгарта" Бориса Тащи планують зробити гравцями тамтешньої збірної.

9. Греція ризикує залишитись без єврокубків і матчів збірної. Проблеми з фанатами і владою.

10. Расистський скандал на львівській трибуні набирає обертів. Головний "завжди вірний" Тарас Павлів звинуватив гендира "Карпат" Юрія Дячук-Ставицього у договірних матчах клубу. Менеджер у відповідь на звинувачення назвав фаната "нічтожеством" і "гнилим червом".

Анонс

На 1 квітня ми підготували для вас тест, який вже менш ніж за годину можна проходити: перевіряємо обізнаність з культовими цитатами Олега Блохіна.

Сьогодні вас також чекає текст про вподобання українських людей футболу в іспанському Класіко "Барселона" - "Реал".

І не пропустіть цілком серйозний і водночас дуже смішний матеріал про неймовірні розіграші і жарти у світі футболу.

Не забуваємо і про відновлення УПЛ: "Шахтарю" і "Металісту" буде нині не до жартів на "Львів Арені".