УКР РУС

Топ-новини: "Дніпро" дискваліфікували з єврокубків, "Олександрія" здивувала "Динамо" в Кубку

2 березня 2016 Читать на русском

УЄФА покарав "Дніпро", а "Динамо" неочікувано зіграло внічию у чвертьфіналі Кубка України проти "Олександрії.

УЄФА дискваліфікував "Дніпро" з єврокубків

Дніпропетровський клуб пропустить один з єврокубкових сезонів у найближчі 3 роки. Про це повідомив член Виконкому ФФУ та головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков. Відзначимо, що таке рішення УЄФА пов’язане перш за все із заборгованістю клубу перед іспанськими екс-тренерами команди.

Повернення Кубка України

Відбулися перші два матчі 1/4 фіналу Кубка України. В одному із них "Дніпро" продемонстрував, що гарно підготувався під час зимових зборів та розгромив "Сталь". До слова, головний тренер дніпродзержинців Ван дер Меєр заявив, що його команда програла "Дніпру" битву, але не війну. Натомість Маркевич розповів, що задоволений фізичним станом своїх підопічних.

У другому поєдинку "Динамо" зіграло внічию з "Олександрією", відтак у цьому протистоянні зберігається інтрига. Відзначимо, що це перша нічия олександрійців у матчах з "біло-синіми". До цього команда Володимира Шарана лише програвала "Динамо".

Трансферні перипетії

Півзахисник "Динамо" Владислав Калітвінцев повертається у "Чорноморець". Футболіст, який взимку перебував у таборі киян, мабуть, не зумів переконати Сергія Реброва у тому, що необхідний клубу, відтак продовжить кар’єру в одеській команді.

"Карпати", які заявили про намір наступного року грати в єврокубках, оголосили про підписання чергового футболіста. Ним став нігерієць Габріель Окечукву. До слова, 1 березня "зелено-білі" представили на "Арені Львів" новачків команди.

Форвард "Дніпра" Євген Бохашвілі продовжить кар'єру в клубі Першої ліги "Нафтовик-Укрнафта".

Ну і на завершення ще один "гучний" трансфер. Студент журналістики у ПНПУ Дмитро Мілько став гравцем ФК "Полтава".

Анонс

Сьогодні відбудуться ще два матчі Кубка України. "Волинь" приймає "Зорю", а "Ворскла" зіграє з "Шахтарем".

Крім цього на вас чекає 17 матчів з європейських топ-чемпіонатів. Відзначимо, що "Севілья" Коноплянки зіграє проти "Ейбара", а "Штутгарт" Кравця поміряється силами з "Борусією" М.

Також "Футбол 24" підготував два цікаві матеріали. Один про нападника МЮ Маркуса Решфорда, який наробив галасу в останньому матчі АПЛ проти "Арсенала", а другий – про власника унікального музею Пеле у Луганську Миколу Худобіна. Приємного вам чтива.