УКР РУС

Топ-новини: "Динамо" вилетіло з Ліги чемпіонів, Росія поскандалила з ФІФА через Крим

16 березня 2016 Читать на русском

Київське "Динамо" розписало суху нічию у матчі з "Ман Сіті" і припинило виступи в Лізі чемпіонів, "Атлетіко" вирвав перемогу у трилері з ПСВ.

"Динамо" і "Ман Сіті" не забивали голів у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, що гарантувало англійській команді вихід в наступну стадію. Відзначимо, що "Ман Сіті" вперше в історії вийшов до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

У другому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Атлетіко" в напруженій серії пенальті здолав ПСВ і оформив путівку до 1/4 турніру.

"Шахтар" прибув до Бельгії на матч-відповідь 1/8 фіналу проти "Андерлехта". У складі "гірників" до Брюселю прилетів і Тайсон, який, схоже відновився від пошкодження.

Форвард "Барселони" Неймар зіграє за збірну Бразилії на Олімпіаді-2016. Долучитись до нього має і півзахисник "Челсі" Вілліан.

Російські депутати вимагають від ФІФА наносити на сувенірну продукцію карту Росії з Кримом.

Анонс

Сьогодні відбудуться матчі-відповіді 1/8 Ліги чемпіонів "Барселона" (перший матч 2:0) - "Арсенал" і "Баварія" - "Ювентус" (перший матч 2:2). Анонси поєдинків очікуйте на сайті.

По слідах поєдинку "Ман Сіті" протягом дня читайте три матеріали: Підсумки матчу "Ман Сіті" - "Динамо", Наші оцінки гравцям та Огляд британських ЗМІ.

Також на вас чекає текст про статистику "Динамо" в Лізі чемпіонів.