УКР РУС

Топ-новини: "Динамо" підписало "білоруського Гаттузо", Гвардіола офіційно в "Ман Сіті"

2 лютого 2016 Читать на русском

Київське "Динамо" підсилилося півзахисником Микитою Корзуном, Хосеп Гвардіола продовжить кар'єру у "Манчестер Сіті", в Європі закривається трансферне вікно.

Змінив мінське "Динамо" на київське

"Динамо" оголосило про перехід із мінського "Динамо" 20-річного футболіста, на якого покладають великі надії. Мова йде про Микиту Корзуна. Новачок киян успішно пройшов медогляд та вирушить із командою на другий збір в Іспанію. Відзначимо, що футбольний агент Вадим Шаблій називає молодого півзахисника "новим Хацкевичем" та "білоруським Гатуззо".

Гвардіола підкорюватиме Англію

Нарешті усі розмови та інформація щодо переходу Хосепа Гвардіоли у "Ман Сіті" отримали офіційне підтвердження. Відтак у новому сезоні замість Мануеля Пеллегріні "містян" очолить харизматичний іспанець, який наразі перебуває на посаді головного тренера "Баварії".

Трансферний дедлайн

В Україні велику увагу привернув трансфер 18-річного захисника київського "Динамо" U-19 Артема Ярмоленка, який перебрався у португальську "Лейрію". Щодо інших українців, то варто відзначити перехід Василя Прийми з "Торіно" у "Фрозіноне", трансфер Дмитра Льопи в "Академію Пушкаша" та оренду воротаря "Зорі" Андрія Полтавцева, який продовжить кар'єру у "Гурії".

Також варто виділити трансфер захисника "Спартака" Сердара Таскі, який перейшов у "Баварію" та перехід Дениса Черишева у "Валенсію". До слова, Денис Бойко отримав нового одноклубника. Ним став Марсело, якого "Бешикташ" орендував у "Ганновера".

Детальніше про заключні трансфери можете дізнатися із нашої спеціальної новини.

Анонс

Ввечері 2 лютого відбудуться більшість матчів 24 туру АПЛ. Серед них: "Манчестер Юнайтед" - "Сток Сіті" та "Арсенал" - "Саутгемптон". Крім цього у рамках 23 туру Серії А силами поміряються "Сассуоло" та "Рома".

Також до вашої уваги спецматеріал, в якому розмірковуємо про аргументи на користь того, щоб матч "Динамо" - "Ман Сіті" у Києві відбувся із глядачами. Нагадаємо, що 2 лютого УЄФА розгляне апеляцію "Динамо" щодо інциденту на матчі ЛЧ з "Челсі".