УКР РУС

Топ-новини: Бойко переходить у "Бешикташ", "Борусія" не хоче Ярмоленка, стали відомі кандидати на посаду президента УПЛ

20 січня 2016 Читать на русском

Денис Бойко продовжить кар'єру у "Бешикташі", "Борусія" відмовилася від трансферу Андрія Ярмоленка, а на посаду президента української Прем’єр-ліги балотуватимуться щонайменше три претенденти.

"Бешикташ" підсилиться Бойком

Голкіпер збірної України все-таки вирішив покинути "Дніпро". Повідомляється, що Денис Бойко найближчим часом пройде медогляд у "Бешакташі" та підпише контракт із турецьким клубом терміном на 3,5 роки.

Занадто висока ціна за Ярмоленка

Дортмундська "Борусія" відмовилася від ідеї підписання лідера "Динамо" Андрія Ярмоленка. Причина такого рішення - надто висока ціна за українського футболіста. Повідомляється, що кияни нібито хочуть отримати за цей трансфер близько 30 мільйонів євро.

Вибори президента УПЛ

Як стало відомо "Футбол 24", на посаду президента української Прем’єр-ліги балотуватимуться щонайменше три претенденти: Володимир Генінсон, Равіль Сафіуллін та Ігор Дедишин.

До слова вибори президента організації відбудуться 29 лютого 2016 року.

Анонс

Відбудеться друге засідання робочої групи, на якому обговорюватимуть та спробують затвердити новий формат чемпіонату України з футболу.

О 21:45 розпочнеться матч 16 туру Серії А "Сассуоло" - "Торіно", який у грудні перенесли через туман. Крім цього у рамках третього раунду Кубка Англії "Лестер" прийматиме "Тоттенхем", а "Ліверпуль" зіграє з "Ексетер Сіті".

Також нагадуємо вам про товариську гру "Динамо" - "Реал Ліненсе" (18:00), яку транслюватимуть на клубному каналі киян в YouTube.