УКР РУС

Топ-новини: "Барселона" вилетіла з Ліги чемпіонів від Мадрида, Маркевич може покинути "Дніпро"

14 квітня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест футбольних новин за минулу добу та анонсує топові події та матеріали на 14 квітня.

1. У матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Барселона" зазнала прикрої поразки від мадридського "Атлетіко", відтак за сумою двох зустрічей каталонці вилітають з найпрестижнішого клубного турніру Європи.

2. В іншому поєдинку цієї стадії змагань "Бенфіка" та "Баварія" розписали результативну нічию, проте проходять далі саме мюнхенці.

3. Відбувся матч-перегравання 1/4 фіналу Кубку Англії, в якому МЮ все ж зумів дотиснути "Вест Хем".

4. Російська власниця "Марселя" Маргарита Луї-Дрейфус повідомила про рішення продати клуб та шукає кращого інвестора.

5. Зірковий нападник мадридського "Реала" Карім Бензема не зіграє на домашньому Євро-2016. Про це стало відомо після зустрічі футболіста з президентом Федерації футболу Франції Ноелем Ле Гре.

6. Спершу головний тренер дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич заявив: "Якщо не буде єврокубків - покину клуб", а трохи згодом з'явилась інформація, що в послугах українця зацікавлений турецький "Галатасарай".

7. Колишній наставник донецького "Шахтаря" Валерій Яремченко став на захист гравцiв, що виступали в так званих "ДНР" та "ЛНР", заявивши: "Не слід забороняти цим футболістам виступати в чемпіонаті України".

8. Одразу 3 гравці "Лестера" претендують на звання найкращого футболіста року АПЛ, натомість форвард "Тоттенхема" Харрі Кейн присутній в номінаціях на звання як Найкращого дорослого футболіста, так і Найкращого молодого гравця року в Англії.

9. "Чорноморець" виграв суд у "Сбербанку Росії", відтак доручено здійснити перерахунок заборгованості клубу.

10. Україна та Румунія визначились з датою та місцем проведення товариського матчу. Гра відбудеться наприкінці травня.

11. "Гірники" можуть незабаром проводити поєдинки ближче до свого рідного міста - очільник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський заявив, що "Шахтар" планує грати домашні матчі в Маріуполі, якщо в місті з'явиться аеропорт.

Анонс

Сьогодні відбудеться матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи між донецьким "Шахтарем" і португальскою "Брагою". За всіма найцікавішими подіями, що передують цьому поєдинку, Ви можете стежити в нашому онлайні.

Також не забуваймо і про інші протистояння цієї стадії змагань. А тут українці перш за все вболіватимуть за нашого Євгена Коноплянка, "Севільї" якого екзаменуватиме "Атлетік" з Більбао. Цікавою обіцяє бути і зустріч "Ліверпуля" та дортмундської "Борусії". Традиційно звіти та відео найцікавіших моментів оперативно з'являться на нашому сайті.

Крім того, на "Футбол 24" наші читачі матимуть змогу прочитати ексклюзивне інтерв'ю з прославленим українським тенісистом Сергієм Стаховським, який говоритиме виключно про справи футбольні.