УКР РУС

Топ-новини: "Барселона" продовжила своє прокляття, українці забивають закордоном

10 квітня 2016 Читать на русском

Сенсаційна поразка "Барселони" як підтвердження жахливої історії на сан-себастьянській "Аноеті", голи Максима Фещука, Олексія Гая та Дениса Олійника в іноземних чемпіонатах. Про 10 топових новин суботи - далі.

1."Барселона" знову не змогла взяти "Аноету". Без дискваліфікованого Суареса забивати нікому.

2. Кравець вийшов у старті на "Баварію". Довіру тренера "Штутгарта" Артем виправдав не повністю, хоча старався.

3. Українці Фещук, Гай і Олійник забили важливі голи для своїх команд у чемпіонатах Молдови, Азербайджану та Нідерландів.

4. "Реал" потренував камбек у Лізі чемпіонів у поєдинку з "Ейбаром". Кріштіану Роналду встановив новий історичний рекорд, до якого навіть Мессі далекувато.

5. "Ювентус" наблизив чемпіонство у важкому матчі з "Міланом", оформивши кабек.

6. "Чорноморець" переграв "Говерлу", а донецький "Олімпік" зупинив "Ворсклу" на старті 21 туру чемпіонату України.

7. "Челсі" перервав свою безпрограшну серію, а "Ньюкасл" Бкенітеса збільшив шанси на виліт. У лондонському дербі "Вест Хем" і "Арсенал" видали нереальну феєрію. А ось "Ман Сіті" вирвав перемогу над "Вест Бромом".

8. Президент ФФУ Андрій Павелко іронічно прокоментував своє кумівство з тренером збірної України Андрієм Шевченком.

9. "Барселона" воює з Бразилією - за Неймара, який планує пограти на двох турнірах за "селесао" влітку 2016-го. Торги йдуть.

10. "Карпати" подали в суд на міськраду Львова через стадіон "Україна".

Анонс

Євген Коноплянка із "Севільєю" гостює у володіннях "Валенсії". В УПЛ "Динамо" і "Шахтар" продовжать битву за чемпіонство у матчах проти "Волині" та "Сталі", а центральним двобоєм неділі стане зустріч "Зорі" та "Дніпра".

Крім цього, "Футбол 24" потішить сьогодні своїх читачів розбором легендарного голу Роберто Карлоса, пояснивши його з наукового боку.

Також на на вас чекає добірка 25 знаменитих ретро-фото, де не забракне Андрія Вороніна і Сергія Реброва, і стаття про вмираючого фаната "Лестера".