УКР РУС

Топ-новини: "Атлетіко" у фіналі Ліги чемпіонів, Степаненкові погрожують розправою

4 травня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" пропонує дайджест найголовніших футбольних новин за 3 травня.

1. "Атлетіко" поступився "Баварії", проте вийшов у фінал Ліги чемпіонів. До слова, у цьому матчі встановлено антирекорд найпрестижнішого турніру.

2. Степаненко зізнався, що після бійки у матчі "Шахтар" - "Динамо" отримує багато погроз. Зараз гравець отримав персональну охорону від клубу.

3. Срна може пропустити матч-відповідь із "Севільєю". Принаймні, поки що капітан "гірників" тренується за індивідуальною програмою. В іспанців також втрати: у Тімоті Колодзейчака - пошкодження голови.

4. Дружина Варді запостила відео, як гравці "Лестера" розносять її будинок після перемоги у чемпіонаті Англії. Це відео "підірвало" мережу.

5. Суддівські призначення: "Севілью" і "Шахтар" обслуговуватимуть голландці.

6. Екс-президент ПФЛ Святослав Сирота прокоментував вибачення капітана "Шахтаря" Даріо Срни перед фанатами "Динамо": Особисто для мене вибачення хорватського блазня - це нуль.

7. Косово офіційно прийняли до УЄФА. Європейська футбольна сім'я поповнилась 55-им членом.

8. Луческу взяв до Севільї 23 гравців. Дивіться фоторепортаж прибуття донецької команди до Іспанії.

9. Зозуля звернувся до Срни щодо інциденту у літаку, коли хорват в нецензурній формі поглумився над "Динамо". Сильні та правильні слова!

10. Варді зустрів свого двійника, коли святкував чемпіонство АПЛ. Феноменальна схожість.

АНОНС

Читайте сьогодні на "Футбол 24" інтерв'ю з дружиною Анатолія Тимощука - Надією. Також згадаємо дебют "Шахтаря" у Лізі чемпіонів та правила життя Сеска Фабрегаса.

Нагадаємо, саме сьогодні визначиться другий фіналіст Ліги чемпіонів. Слідкуйте за матчем "Реал" - "Ман Сіті" на нашому сайті.