УКР РУС

Топ-новини: "Атлетіко" б'є "Баварію", але втрачає Сімеоне на останні матчі Прімери, важка травма Юрченка

28 квітня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест футбольних новин за минулу добу та анонсує найцікавіші матчі та матеріали на 28 квітня.

1. Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу та наставник "Севільї" Унаї Емері провели традиційні прес-конференції перед матчем команд в 1/2 фіналу Ліги Європи.

2. Тьягу Сілва рветься в "Барселону". Капітан ПСЖ вже найближчого літа може підписати контракт з каталонцями.

3. Форвард "Конкордії" Артем Мілевський планує у кінці сезону покинути розташування румунського клубу. У нападника є декілька пропозицій від європейських команд.

4. "Севілья" залишилась без підтримки. Вболівальники андалусійського клубу не прилетіли до Львова на перший матч 1/2 фіналу Ліги Європи проти "Шахтаря".

5. Головний біль для Юргена Клоппа. Сахо буде дискваліфікований на 2 роки за вживання заборонених препаратів.

6. Нападник "Дніпра" Роман Зозуля планує створити музей дніпропетровського клубу.

7. Стали відомі дати і час початку матчів 2-ох заключних турів УПЛ.

8. Гравці "Атлетіко" залишились без головного тренера. Дієго Сімеоне дискваліфікований до кінця сезону в чемпіонаті Іспанії

9. Півзахисник "Байєра" Владлен Юрченко більше не зіграє у сезоні-2015/16.

10. Ще одна сенсація від "матрацників". "Атлетіко" завдяки диво-голу Сауля здолав "Баварію" у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

Анонс

Донецький "Шахтар" зіграє проти "Севільї" на "Арені Львів" в рамках першого матчу 1/2 фіналу Ліги Європи. У іншому півфіналі "Вільяреал" прийматиме на "Ель Мадригалі" "Ліверпуль" Юргена Клоппа. Очікуйте на традиційні анонси протистоянь.

Сьогодні першому президенту ФФУ Віктору Баннікову могло виповнитися 78 років. У зв'язку з цим ми підготували цікаве чтиво: "Нам образливо мати такого керівника федерації". Як Маркевич, Буряк, Павлов і Яремченко погрожували бойкотувати ФФУ".

А до 46-го дня народження наставника "Атлетіко" Дієго Сімеоне на вас очікує спеціальний матеріал: "Близько п'яти хвилин в день я - нормальна людина". Правила життя і секрети успіху Дієго Сімеоне".

Також очікуйте на тест: "Як добре ви пам'ятаєте успіхи українських клубів і футболістів в єврокубках?