УКР РУС

Топ-новин: "Динамо" стартує в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, ще один українець їде в Росію

24 лютого 2016 Читать на русском

Київське "Динамо" матчем проти англійського "Манчестер Сіті" на "Олімпійському" розпочинає свій шлях в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, нападник дніпропетровського "Дніпра" Євген Селезньов скоріш за все перебереться в краснодарську "Казань", Мессі з "Барселоною" знову тріумфують, а "Ювентус" з "Баварією" влаштували справжню битву.

У Києві розпочинається єврокубкова весна

Вперше з сезону-1999/00 київське "Динамо" пробилось до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, а суперником киян буде грізний "Манчестер Сіті". Відзначимо, що попри всі негативні прогнози, що передували цьому поєдинку, матч все ж відбудеться з глядачами, яких очікується повний стадіон. До слова, головний тренер англійського клубу Мануель Пеллегріні на передматчевій прес-конференції сказав таке: "Найгірше, що може бути в футболі, це гра без глядачів. Якби трибуни були порожніми, це не принесло б нам жодної переваги".

Наставник "біло-синіх" Сергій Ребров своєю чергою перед зустріччю зазначив: "Ярмоленко важливий для нас гравець - якщо він не буде готовим на 100%, то ми не будемо ризикувати його здоров'ям".

Ярмоленко: Для повноцінної готовності до "Ман Сіті" мені потрібно ще днів 10

На цьому проблеми киян не закінчились, оскільки не зможе взяти участі в поєдинку Сергій Сидорчук, проте вже встиг відновитись Жуніор Мораєс. Також тренер киян розраховує і на обох новачків "Динамо" - Олександра Яковенка та Микиту Корзуна, які вже встигли адаптувалися у новому колективі.

Як би там не було, команда зі столиці України все ж спробує дати бій англійським гостям. Зокрема, напередодні Олександр Шовковський стверджував: "Ми готувалися та не дивилися, хто в суперника травмований, ми сконцентровані на своїй грі". Крім того, за словами відомого коментатора Віктора Вацка, щоб досягти успішного результату, киянам слід грати лише на контратаках, а не намагатися контролювати м'яч.

Зіркові "містяни" ж пригадують попередню зустріч команд в Лізі Європи. До слова, Джо Харт добре пам'ятає 2 голи у свої ворота в Києві. Однак, як стверджує Яя Туре, і оптимізму в англійців удосталь. Це підтверджує також Пабло Сабалета, який закликає забути всі попередні невдачі та продемонструвати позитивний результат.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Ман Сіті" розпочнеться сьогодні о 21:45. А за всіма найцікавішими подіями навколо поєдинку Ви можете відслідковувати в нашому онлайні.

Селезньов може втекти до Росії

Напередодні з'явилась інформація, що Селезньов покинув "Дніпро" та підпише контракт з "Кубанню", однак згодом агент футболіста Вадим Шаблій заявив, що жодного переходу не було та наразі лише тривають перемовини. Євген своєю чергою також це підтвердив, але і натякнув, що, скоріш за все, продовжить кар'єру в Росії.

Вже є конкретика щодо трансферу Селезньова в інший клуб, - Шаблій

Колишній форвард київського "Динамо", що свого часу пограв і за збірну Росії, Олег Саленко вважає, що перехід в "Кубань" буде лише кроком уперед для Селезньова. Підтримує цю думку і Максим Калініченко, який, між іншим, зазначив: "Вважаю, що цей трансфер не вплине на його кар'єру в національній збірній України".

Чергова феєрія Мессі з "Барселоною" та битва в Турині

Відбулася ще одна порція матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Каталонська "Барселона" разом зі своїм лідером Ліонелем Мессі підтвердила клас, упевнено здолавши "Арсенал". Щоправда і "каноніри" виглядали досить непогано, але проти таких гравців, як Лео, Неймар та Суарес, одного бажання недостатньо. Крім того, цього вечора відбулась одна цікавинка - аргентинський форвард забив перший гол Чеху аж у 7 грі.

В іншому поєдинку "Ювентус" створив диво проти "Баварїї". Загалом команди продемонстрували справжню лігочемпіонівську гру, що у підсумку підтвердив і фінальний результат на табло - 2:2. Відзначимо, що перед зустріччю в Італії мюнхенці побоювалися форварда туринців Пауло Дибалу, і не дарма, оскільки він все ж зумів влучно вистрілити.

Анонс

Пройдуть останні матчі першої стадії 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Окрім поєдинку "Динамо" - "Ман Сіті", нас очікує ще одне досить цікаве протистояння - в Ейндховені місцевий ПСВ прийматиме мадридський "Атлетіко".

Не забуваймо і про контрольні поєдинки за участю українських команд. Зокрема, дніпропетровський "Дніпро" проведе спаринг з мінським "Динамо", а львівські "Карпати" проекзаменують казахстанський "Окжетпес".

Також на Вас чекають найсвіжіші новини, що передують зустрічі "Шальке" та "Шахтаря" в 1/16 фіналу Ліги Європи, а увечері команди проведуть традиційні передматчеві прес-конференції та відкриті тренування. Отже, слідкуйте за "Футбол 24" та не прогавте найцікавіше.