УКР РУС

Топ-5 причин, чому Неймар хоче покинути ПСЖ

17 березня 2018 Читать на русском

Бразильське видання UOL Esporte, посилаючись на найближче оточення Неймара, назвало п'ять головних причин, чому бразилець хоче покинути Парі Сен-Жермен.

Кількість фолів

Неймар вважає, що суперники ПСЖ у чемпіонаті Франції спеціально намагаються завдати йому травми. Якщо за чотири сезони в Іспанії на бразильцеві здійснювали в середньому 3,2 фоли за матч, то у Лізі 1 на ньому порушують правила 5,7 разів за гру. Нагадаємо, що у матчі проти Марселя Неймар зазнав перелому та вибув щонайменше на два місяці. Щоправда, тоді бразилець травмувався практично на рівному місці.

Неймар зустрівся з президентом ПСЖ в Бразилії – батько гравця зробив важливу заяву

Суддівство

Бразильська зірка ПСЖ переконаний, що французькі арбітри ставляться до нього упереджено. Неймар, зокрема, вважає, що рефері свідомо не звертають увагу на безліч дрібних фолів, та начебто у своїх колах називають його провокатором. "Ней" неодноразово під час матчів шукав у суддів протекції, однак справа доходила навіть до вилучення бразильця за бурхливі апеляції.

Низький рівень чемпіонату

Неймар визнав, що рівень Ліги 1 є набагато нижчим, ніж він очікував. Бразилець начебто неодноразово жалівся на французьку першість Мессі та Суаресу, коли відвідував своїх друзів у Барселоні. UOL пригадує слова батька Неймара до переїзду в Париж, коли той говорив, що ніколи не грав би у Лізі 1 через слабкий рівень чемпіонату. Втім згодом трансфер з Барселони у ПСЖ був аргументований можливістю виграти "Золотий м'яч".

Якість полів

Бразильцеві дуже не подобаються газони на стадіонах команд чемпіонату Франції, які, на його думку, сильно поступаються полям Прімери. Неймар також вважає, що суперники ПСЖ спеціально високо косять газони, щоб його команда не могла демонструвати технічний та швидкий футбол. Крім цього, бразилець переконаний, що на таких полях ймовірність отримати травму є значно вищою.

Подорожі на автобусі

Неймар був дуже здивований, коли дізнався, що на багато матчів Ліги 1 ПСЖ їздить автобусом, а не літає. Не влаштовує бразильця також збір його команди на базі за день до гри. В Барселоні футболісти збирались разом у день матчу і це, на думку бразильця, більш резонно та зручно