УКР РУС

Топ-10 постів тижня у соцмережах. Чим Коноплянка займався у Шальке, або Дует лідерів Барселони – безнадійно закоханий

19 березня 2018 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" підбиває підсумки тижневої активності українських та світових селебрітіс.

1. Кіліан Мбаппе робить Лізі чемпіонів "па-па". ПСЖ вкотре вилетів задовго до фіналу.

2. Зате Баварія на повній швидкості мчить у чвертьфінал. Тьягу Алькантара запостив фото сніданку команди перед повторною перемогою над Бешикташем. Ці хлопці якщо й жартують, то хіба на тренуваннях.

3. Маркус Решфорд налаштовує приціл перед поїздкою у національну збірну Англії.

4. Останнім часом справи Євгена Коноплянки у Шальке – не ОК. Крайнього разу виходив на поле 10 днів тому – 40 хвилин проти Майнца. Перед тим були 2 (!) хвилини із Гертою і 13 – із Баварією. Але на тренуваннях Коно, як і раніше, душа компанії.

5. Призабутий у Європі 36-річний Давід Вілья змушений переглядати із трибун поєдинок свого Нью-Йорк Сіті проти Орландо Сіті. Написав, що з усіх сил намагався відновитися від травми, щоб вийти вже у цьому матчі, але, але, але...

6. Зовсім не чужий для МЛС Девід Бекхем відсвяткував із своєю чудовою великою сімейкою День матері (у них ця дата значно раніше, ніж в Україні). Вікторія Адамс – справжня героїня!

7. Хтось пишається сім'єю, а Месут Озіл – власною автобіографією, яка тепер доступна і турецькою мовою (нею розмовляли його предки).

8. Ветеран Барселони Андрес Іньєста – багатодітний батько. У нього – дві доньки та один син. "Таке щастя важко описати словами", – каже хавбек. Він до безтями кохає матір цих крихіток Анну Ортіс.

9. Тим часом його одноклубник Луїс Суарес відзначив 9-ту річницю шлюбу із прекрасною Софією Балбі. І не кажіть, що не читали про голлівудську історію їхнього роману.

10. Ну а тим, хто заблукав у цьому житті, або відхилився від курсу, на допомогу прийде атмосферний маяк, який відшукав Едгар Давідс.

Сторінка автора у Twitter

Топ-10 постів тижня у соцмережах. Мілевський "запалює" в селі, або Трохи еротики від Роналду на фоні романтичного вечора Марлоса