УКР РУС

Топ-10 постів тижня у соцмережах. Збірна України налагоджує контакт із Сампдорією, а Мілевський змушений "вирішувати питання"

14 травня 2017 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" підбиває підсумки тижневої активності українських та світових селебрітіс.

1. Челсі – новий старий чемпіон англійської Прем'єр-ліги! "Ми зробили це знову!" – такий напис супроводжує фото, яке Сеск Фабрегас запостив у Twitter після перемоги над Вест Бромвічем. Для іспанського хавбека це вже друге англійське "золото".

2. Можна сміливо стверджувати, що МЮ провалив сезон в Англії. Зате команда Моурінью пробилася у фінал Ліги Європи, де зіграє проти Аякса. Хуан Мата та Андер Еррера після важкого півфінального матчу із Сельтою просто-таки сяяли.

3. Форварду Сток Сіті Пітеру Краучу не обов'язково грати у фіналах – вболівальники його люблять просто так. Ось, приміром, оригінальне горнятко на честь двометрового футболіста.

4. Аналогічна історія – у Давіде Москарделлі, форварда Ареццо. Селфі із головною бородою кальчо – мрія чи не кожного тіфозі.

5. Конкуренцію Москарделлі спокійно міг би скласти Андреа Пірло. Проте "Архітектор" акуратно доглядає за своєю "рослинністю". Він шалено популярний і без довгої бороди.

6. Італійську тему продовжують помічники Андрія Шевченка – Андреа Малдера і Мауро Тассотті, які побували на базі Сампдорії.

7. Не засиджується на одному місці і Олег Кононов, який разом із українським агентом, а в минулому – форвардом київського Динамо Сергієм Серебренніковим побували в Лондоні.

8. Попри вихід Тосно в еліту російського футболу Артем Мілевський "вирішує питання" зі своїм агентом Олександром Панковим. Невже зібрався змінити клуб?

9. Легендарність цього фото зашкалює! Кака із своїм друзякою – захисником Х'юстон Рокетс Джеймсом Харденом.

10. Роналду-батько і Роналду-син бажають вам сьогодні солодких снів.

Сторінка автора у Twitter

Топ-10 постів тижня у соцмережах. "Шахтар" – чемпіон, а форвард "Динамо" феєрить у Китаї