УКР РУС

Топ-10 постів тижня у соцмережах. Як резервіст Бойко феєрично розважається із дружиною у Стамбулі, а Усик робить хет-трик за збірну України

24 вересня 2017 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" підбиває підсумки тижневої активності українських та світових селебрітіс.

1. Після поразки від Шахтаря в Лізі чемпіонів машина Наполі демонструє, що її вбивчий механізм не зазнав збоїв. Радість команди після перемоги у 5 турі Серії А над Лаціо (4:1).

2. Марко Матерацці зустрівся із форвардом Ніцци Маріо Балотеллі. "Мій маленький бро", – підписав фото Матриця. Вони разом виступали за міланський Інтер.

3. Форвард Ювентуса і збірної Хорватії Маріо Манджукіч заліг на капремонт.

4. Голкіпер Баварії Мануель Нойєр змушений лягти на хірургічний стіл для ювелірної роботи над своєю лівою ногою. Ману повернеться на поле не раніше січня.

5. Поки Нойєр лежить у чотирьох стінах, його одноклубники насолоджуються пивом на Октоберфесті. Томас Мюллер – після кухля-другого.

6. Екс-голкіпер Барселони Хосе Пінто вміє відпочивати і без алкоголю. Його стихія – музика.

7. Оригінальне фото підкинув Денис Бойко, який засів у глибокому запасі Бешикташа. Український кіпер демонструє жертви, на які йде його дружина заради краси. Усе це пікантне видовище Ден супроводжує тегом nopasaran ("вони не пройдуть"). Хто? Гм.

8. Тим часом Сергій Нагорняк селфить із грізним новачком ветеранської збірної України – Олександром Усиком. У дебютному матчі за цю команду таранний форвард оформив хет-трик.

9. Мімімі тижня – від хавбека Порту Олівера Торреса.

10. Найпотужніший футболіст сучасності грає за англійський Віком Вондерерс. І зараз ви в цьому вкотре переконаєтесь. Леді енд джентльмени – Адебайо Акінфенва!

Сторінка автора в Instagram

Топ-10 постів тижня у соцмережах. Важкий суперник Девіча, або Чим займався Срна, поки народжувалися чутки про допінг