УКР РУС

Топ-10 постів тижня у соцмережах. Мілевський знайшов заміну нічному клубу, а екс-захисник Дніпра пішов у школу

11 червня 2017 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" підбиває підсумки тижневої активності українських та світових селебрітіс.

1. Фінал Ліги чемпіонів-2017 вже давно став історією, але Карім Бензема досі перебуває під враженнями. У французького форварда отакенна колекція трофеїв.

2. Королівський клуб на коні, а легендам Барселони Карлесу Пуйолю та Хаві лише те й залишається, що згадувати славні деньки "гранатово-синіх".

3. Новоспечений футбольний пенсіонер Хабі Алонсо тепер має більше часу на кухню. Іспанець визнає, що йому далеко до шеф-кухаря, але з яблуком і кавомашиною він таки спроможний впоратися.

4. Інший представник пенсійного легіону Едгар Давідс вкотре демонструє, що є великим оригіналом і любить виділятися з натовпу.

5. Кривдники рідного для Давідса Аякса – Маркус Рашфорд і Джессі Лінгард – наче брати.

6. Із Томасом Мюллером трапилося лихо – зламав палець. Баварія одразу ж відреагувала глузивим постом у клубному Twitter. Ані грама співчуття у нахаб!

7. Пам'ятаєте Самюеля Інкума? Екс-захисник Дніпра – багатодітний батько і має відповідні клопоти. Такі, наприклад, як забирати своє дитя зі школи.

8. Кевін-Прінс Боатенг забрав кохану Меліссу Сатту, сина Меддокса і рвонув у відпустку.

9. А так відпочивають бронзові призери чемпіонату України. Хавбек Зорі Ігор Харатін непогано влаштувався!

10. Гадаєте, Артем Мілевський поїхав у Маямі, або розслабляється у нічному клубі? Нічого подібного. Він – на лоні природи.

Сторінка автора у Twitter

Топ-10 постів тижня у соцмережах. Чим займався Роналду після фіналу, або Українець, який товаришує із колишнім партнером Буффона