УКР РУС

Топ-10 постів тижня у соцмережах. Кополовець порвав мережу невідомим фото, Маркевич провокує Марадону

29 січня 2018 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" підбиває підсумки тижневої активності українських та світових селебрітіс.

1. Генріх Мхітарян вже не "червоний диявол". Переходу в Арсенал передував 29 День народження вірменського хавбека. "З моїми хлопцями" Райолою та Погба.

2. Екс-одноклубник Мхітаряна Златан Ібрагімовіч нічого не може вдіяти із своєю пристрастю до тату. Могутня спина шведа виглядає ось так.

3. "Хто знає цього хлопця?" резонно запитує захисник Баварії. А й справді, хіба це Жером Боатенг?

4. Форвард Тяньцзинь Цюаньцзянь Алешандре Пато наскрізь проникся китайською міфологією у своєму дрес-коді.

5. Натомість Девід Бекхем під солідну подію одягає класику. Сьогодні у Маямі він презентував свій футбольний клуб, який орієнтовно у 2020 році розпочне виступи в МЛС.

6. Луїш Фігу спустився у винний погріб. Не факт, що потім зумів піднятися на світ Божий без сторонньої допомоги :))

7. Навіжений колумбієць Фаустіно Аспрілья, екс-форвард Парми і Ньюкасла давно забутих років, навіть у свої 48 ще запалює дівочі серця.

8. Ветеранська збірна України знову подорожує світом. Євген Левченко, Андрій Воронін і Ко летять у Ріо. "Найвеселіший футболіст із тих, кого я знаю", констатує Женя про свого сусіда.

9. Після Бразилії українські корифеї перекочували в Аргентину. Там Мирон Маркевич зустрівся із колишнім підопічним у Металісті Джонатаном Майданою. Джонні зараз капітанить у Рівер Плейт і привіз тренеру футболку своєї команди. Бачив би це фото, зроблене Олександром Гливінським, Дієго Марадона!

10. Сьогодні 34 роки стукнуло всезагальному улюбленцеві Михайлу Кополовцеві. Екс-хавбек Карпат і Говерли ще зранку запостив у Facebook дуже зворушливе ретрофото малюк, який у майбутньому молитиметься за "зелено-білих", і його батько. Вітаємо з новим роком, Міша!

Сторінка автора в Instagram

Топ-10 постів тижня у соцмережах. Екс-форварда Шахтаря тролять у Росії: "Андрюха, хорош бухать", а Тайсон опинився у бідному кварталі