УКР РУС

Топ-10 постів тижня у соцмережах. Хавбек, який відмовився від збірної України, відкрив вогонь із пістолета, а Іньєста споює друзів

17 грудня 2017 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" підбиває підсумки тижневої активності українських та світових селебрітіс.

1. Сезон 2017/18 потроху скидає оберти у передчутті новорічно-різдвяних свят. Форвард Динамо Жуніор Мораєс проводить відпустку на пісках рідної Бразилії, але й там не забуває про м'яч.

2. Неподалік кинули якір експерт телеканалу "Футбол" Євген Левченко і його сім'я. Фото із Маямі – однозначний переможець у категорії "мімімі тижня".

3. Позмагатися із попереднім фото може хіба що пост Б'янки Остін у Twitter. Дружина форварда Саутгемптона підловила момент, коли сон здолав усю сім'ю.

4. Тим часом Марек Гамшік зрівнявся із Марадоною за кількістю голів у футболці Наполі. Пепе Рейна – тут як тут із проханням про селфі: "Ти робиш історію, капітане!"

5. Вілфрід Заха, хавбек Крістал Пелас, забив один із голів у вчорашньому поєдинку проти Лестера. "Орли" перемогли (3:0), а сьогодні Віл прокинувся у бешкетному настрої.

6. Бразилець Данте, оборонець Ніцци, зачитався історією Короля боксу. Хто там розповідав, що футболісти – інтелектуально обмежені?

7. Озброєний і небезпечний! Хавбек БАТЕ Валеріане Гвілія, який свого часу виступав у запорізькому Металурзі і молодіжній збірній України, а потім перейшов під грузинський прапор, працює над влучністю не лише на футбольному полі, але й у тирі. "Будьте обережні", – застерігає Гвілія.

8. Резервний голкіпер Маріуполя Ігор Левченко і його чарівна Настя. У них – LOVE.

9. Златан Ібрагімовіч вкотре нагадує, що не варто економити на парфумах його бренду. А ти хотів би пахнути, як цей могутній швед?

10. Натомість Андрес Іньєста розливає молоде вино власного виробництва. Той випадок, коли великі гравці мають ще й підприємницьку жилку.

Сторінка автора в Instagram

Топ-10 постів тижня у соцмережах. Вацко підказав Агуеро, як забити Шахтарю, Мессі – не сам удома, а одноклубник Ярмоленка закоханий, як пацан