УКР РУС

Топ-10 постів тижня у соцмережах. Фіаско братанів із Реала, різдвяне привітання від одноклубника Ярмоленка, який запалює із спокусливою фроляйн

24 грудня 2017 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" підбиває підсумки тижневої активності українських та світових селебрітіс.

1. Подія вікенду – безапеляційна поразка Реала в Ель Класіко. Луїс Суарес виклав перші хвилини шаленої радості із роздягальні Барселони. Зауважте, як Алейш Відаль (крайній праворуч) тролить при цьому Роналду.

2. Гримаса болю й розчарування на обличчі Артема Мілевського, який спеціально поїхав на "Сантьяго Бернабеу", щоб притопити за Реал. "Повне фіаско, – визнає форвард. – Барса була сильнішою".

3. Схожими були емоції Гарі Невілла, знаменитого екс-захисника МЮ, а зараз телеексперта, коли його рідна команда втратила очки проти Лестера. Фото зроблене ще до матчу на "Кінг Пауер", і це добре – негативні емоції не сприяють травленню.

4. Тим часом Харрі Кейн забив свій 36-й м'яч у році, гарантувавши Тоттенхему комфортну звитягу над Бернлі: "Маленький різдвяний подарунок. Велика перемога далеко від дому". Сон та Аллі поділяють радість, але чому такий спустошений Уго Льоріс?

5. У ПСЖ – невелика пауза. Неймар взявся рекламувати престижний бренд годинників.

6. Ну а Джанлуїджі Буффон продовжує штовхати в маси вино власного виробництва. Перед таким п'янким продуктом не встоять навіть "трезвенники и язвенники".

7. Бібліотека світової футбольної літератури поповнилася новеньким екземпляром: видрукували автобіографію Давіда Трезеге, екс-форварда збірної Франції, автора "золотого гола" у фіналі Євро-2000.

8. Книги про цих крутих чуваків також розійшлися б на "ура". Фредді Кануте та Роберто Карлос ще не так давно "запалювали" у Прімері.

9. Хто це? Нізащо не відгадаєте. Голкіпер Зорі Андрій Лунін та його кохана Настя підкорюють піски Шарм-ель-Шейха (Єгипет).

10. У теплих краях перебуває також і Андре Шюррле, нападник Борусії Д. Одноклубник Ярмоленка вітає із Різдвом, а поруч із ним ніжиться Анна Шаріпова, уродженка Казахстану, яка полонила серце арійця.

Сторінка автора в Instagram

Топ-10 постів тижня у соцмережах. Хавбек, який відмовився від збірної України, відкрив вогонь із пістолета, а Іньєста споює друзів