УКР РУС

Топ 10 невдалих трансферів Динамо Київ

3 лютого 2014
Автор: Васька Барандій

Ефективність будь-якого трансферу залежить від багатьох чинників. Психологічний стан гравця, його професіоналізм і здатність до адаптації - це усього лише декілька елементів, які визначають наскільки добре гравець зможе вписатися в новий клуб.

В цілому, кожен трансфер може бути як вдалим так і провальним. Але,чому  в історії Динамо Київ, провальних трансферів було більше ніж вдалих. Якимось образом, київські селекціонери примудрялися наступати на одні і ті ж граблі і постійно.

Нові покупки, говорять про амбіції клубу, про плани на майбутнє і безумовно сприяють розвитку "бренду". Скаути подорожують по всьому світу, ведуть переговори з численними агентами і клубами для того що б підписати"потрібного" гравця. Але, незважаючи на ці численні переговори і професіоналізм скаутів, кожен клуб підписував декілька гравців, яким не судилося було "заграти".

А, у київського Динамо, таких покупок було дуже і дуже багато. Ми склали ТОП-10 гірших з них. Відмітимо що,головними критеріями відбори були трансферна вартість і не виправдані сподівання.