УКР РУС

Топ-9 футболістів, які відбивали дівчат у партнерів по команді

27 лютого 2017 Читать на русском

Портал 90min.com склав список із дев'яти зіркових футболістів, які заради свого щастя переступали через своїх колег.

9. Тібо Куртуа. Голкіпер "Челсі" дозволив собі закрутити роман з Кароліною Лійнен, яка на той час була у стосунках з його партнером по збірній Бельгії – Кевіном Де Брюйне.

8. Джон Гаркес. Екс-капітан збірної США за загадкових обставин був викинутий з табору команди перед ЧС-1998. Згодом з'ясувалося, що він відбив дружину свого партнера Еріка Вінальда.

7. Крістін Келлер. Екс-капітан данського клубу "Раннерс" потайки перебував у романтичних стосунках з дружиною свого партнера по команді Йонаса Боррінга. У підсумку через скандал команду довелось покинути обом гравцям.

6. Пол Террі. Старший брат легенди "Челсі" Джона Террі також полюбляв чужих жінок. У 2010 році він відбив дружину у свого партнера та голкіпера "Рашдин енд Даймондс" Дейла Робертса, який через депресію покінчив життя самогубством.

5. Джон Террі. У екс-капітана "Челсі та збірної Англії" був тривалий роман з дружиною іншого гравця національної команди Вейна Бріджа – моделлю Ванессою Перронсель. В результаті Брідж відмовився грати з Террі в збірній.

4. Джордан Айю. Нападник збірної Гани таємно зустрічався з дівчиною свого партнера по збірній Акви Афрійє. Ця ситуація призвела до розлучення пари.

3. Месут Озіл. Екс-гравець "Баварії" Крістіан Лель звинуватив півзахисника "Арсенала" в тому, що той звабив його подругу. Озіл, будучи у стосунках з телеведучою Менді Капрісто, обмінювався повідомленнями інтимного характеру з дівчиною Леля Мелані Рікінгер.

2. Вілфрід Заха. Вінгер "Крістал Пелас" не побоявся відбити подругу у свого партнера по молодіжній збірній Англії Кортні Хауса. Закохані потайки зустрічалась у студентському гуртожитку.

1. Мауро Ікарді. Нападник "Інтера" свого часу був найкращим другом форварда "Торіно" Максі Лопеса. У час їхнього спільного виступу за "Сампдорію" Мауро звабив дружину Максі – сексапільну Ванду Нару. Дружбі аргентинців настав кінець, а Ікарді та Нара побралися і виховують двох спільних дітей.