УКР РУС

Топ-6 молодих гравців, які здивували світ у 2016 році

23 січня 2017 Читать на русском

Видання 90min.com склало список молодих зірок, які приємно здивували своєю грою у минулому році.

Маркус Решфорд

"Червоний диявол", якого в 7-річному віці записали в академію МЮ, став відкриттям сезону. Решфорд чудово показав себе в АПЛ та побував зі збірною Англії на Євро-2016.

Самуель Умтіті

2016 рік став для 23-річного Умтіті одним із найкращих у кар'єрі. Перш ніж перейти в "Барселону", Самуель став срібним призером Євро-2016 та визнаний найкращим гравцем року за версією фанатів "Ліона".

Джанлуїджі Доннарумма

У минулому році 17-річний Доннарумма довів, що є найкращим воротарем "Мілана". Також немає й сумнівів у тому, що він стане гідною заміною Буффону у збірній Італії.

Усман Дембеле

Неймовірна гра за "Ренн" 19-річного нападника вразила керівництво "Борусії" Д, яке вирішило придбати юного таланта. Якщо Дембеле не збавлятиме оберти, то має хороші шанси стати великим футболістом.

Ренату Санчес

19-річний футболіст, який виграв Євро-2016 та нагороду "Golden Boy-2016", зараз захищає кольори "Баварії". Від такої стрімкої кар'єри може голова закрутитися.

Келечі Іхеаначо

20-річний Іхеаначо забив 14 голів у всіх турнірах, що немало, зважаючи на те, що основним нападником "Ман Сіті" є Серхіо Агуеро.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу