УКР РУС

Топ-6 фізично найсильніших гравців світу

10 січня 2017 Читать на русском

Сайт 90min.com опублікував список з шести найсильніших гравців світу – три воїни представляють англійські ліги.

1. Ромелу Лукаку

Бельгієць (190 см, 90 кг) є справжнім нічним жахіттям будь-якої оборони світу. Попри пристойну техніку, Лукаку звісно ж робить ставку на свою фізичну міць, змітаючи на своєму шляху захисників. Форвард "Евертона" є одним з п'яти гравців в історії, яким вдавалось забити 50 голів в АПЛ до 23 років.

2. Джорджо К'єлліні

Захисник "Ювентуса" (187 см, 86 кг) вважається одним з найбільш непоступливих та безкомпромісних оборонців світу. К'єлліні, якщо вже і дозволяє супернику себе обіграти, то обов'язково зупинить того не в рамках правил. Тріо К'єлліні-Барцальї-Бонуччі вважається чи не найсильнішою обороною у світі.

3. Артуро Відаль

Чилійський хавбек "Баварії" не відзначається неймовірними фізичними даними (180 см, 75 кг), однак є справжнім локомотивом у всіх сенсах цього слова. "Воїн", "Король Артур", "Піранья" – ці призвиська Відаль отримав через непоступливість та бійцівський характер.

4. Златан Ібрагімовіч

Один з найкращих гравців сучасності володіє чорним поясом тхеквондо і цим все сказано. Златан (195 см, 95 кг) з блискучою технікою та неймовірною гнучкістю – ідеальний кілер на полі. У свої 35 років нападник МЮ досі сниться захисникам у нічних жахіттях.

5. Адебайо Акінфенва

34-річний форвард "Уікома" вважається найкремезнішим гравцем ФІФА. Завдяки своєму супергеройському тілу (181 см, 108 кг) Акінфенва став популярним на увесь світ і навіть запустив власний бренд одягу "Beast Mode".

6. Тім Візе

Екс-голкіпер "Вердера" (193 см, 91 кг) здивував увесь світ в 2014 році, коли завершив кар'єру футболіста та подався у реслінг. Бої під егідою федерації WWE даються Візе без проблем. Він справно нокаутує своїх суперників.