УКР РУС

Топ-5 загроз для "Сельти" у матчі з "Шахтарем" за версією іспанського видання

16 лютого 2017 Читать на русском

Іспанське видання Faro de Vigo назвало головні загрози, з якими потрібно впоратися "Сельті", щоб пройти "Шахтар" у Лізі Європи.

1. Бразильська самба

"Шахтар" зовсім не нагадує ту команду, яка протистояла "Сельті" у сезоні 2000/01. Тоді донеччани були колективом, який тактично нічим не відрізнявся від усіх інших клубів на пострадянському просторі. Зараз "Шахтар" – це бразильська команда з талантом та радістю у грі. Марлос, Фред, Тайсон чи Дентінью своєю грою перетворили донецький клуб в одного з фаворитів Ліги Європи. Без сумніву, бразильці – найбільша загроза для "Сельти".

2. Тайсон

"Він – один з найкращих гравців Ліги Європи. Вплив Тайсона на гру "Шахтаря" складно не переоцінити. На груповій стадії він забив 4 голи та віддав 2 результативні передачі. Тайсон добре рухається між лініями та може грати на обох флангах і в центрі поля. Захисникам "Сельти" потрібно бути особливо уважними з цим бразильцем".

3. Паулу Фонсека

"Португальський фахівець дуже швидко дозволив забути про Мірчу Луческу, який керував командою 12 років. Єдина його поразка як тренера "Шахтаря" – це виліт з Ліги чемпіонів. Після цього, він змітає усіх на своєму шляху, зігравши лише у дві нічиї в чемпіонаті України. Його команда може грати як за схемою 4-2-3-1, так і 4-4-2. Беріссо доведеться добре попрацювати, щоб переграти його тактично".

4. Даріо Срна

"Хорватський захисник – один з бастіонів донецької команди та один з найкращих правих латералів Європи. Попри інтерес з боку "Барселони" він залишився вірний "Шахтареві". Тео Бонгонда має бути дуже старанним, щоб не дати розгулятися хорватському ветерану на правому фланзі".

5 Андрій Пятов

"В чотирьох з шести матчів на груповій стадії Ліги Європи він залишав свої ворота сухими. Це один з ветеранів "Шахтаря" та лідерів на полі. Саме Пятов парирував пенальті від Сеска у матчі проти України. Аспасу та компанії буде непросто пробити цього голкіпера".

Перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Сельта" – "Шахтар" відбудеться 16 лютого у місті Віго. Матч-відповідь "Шахтар" – "Сельта" буде зіграний 23 лютого у Харкові. "Шахтар" – "Сельта": Вартість квитків, де купити. Степаненко пропустить матч проти “Сельти” через дискваліфікацію.

Головний тренер "Сельти" Едуардо Беріссо впевнений, що його команда може обіграти "Шахтар". Паулу Фонсека також поділився очікуваннями від матчу.

"Сельта": представляємо суперника. Попередження Кравця та кошмар "Барселони"

"Сельта" – перший суперник "Шахтаря" у новому році. Лідери Галісії – хто вони?