УКР РУС

Топ-5 матчів 3-го туру відбору на ЧС-2018. Анонс і прогноз

9 жовтня 2016 Читать на русском
Автор: Володимир Скиба

"Футбол 24" анонсує топ-матчі 3-го туру відбору на Чемпіонат світу-2018.

Сьогодні розпочинаються матчі 3-го туру кваліфікації на Чемпіонат світу-2018. "Футбол 24" анонсує та прогнозує найцікавіші з них.

Україна – Косово, 9 жовтня, початок о 19:00

Надважливий з турнірної точки зору поєдинок для України. Втрачати очки у такому матчі аж ніяк не можна, адже ще не здобуто жодної перемоги та можна відпустити суперників в таблиці.

Косово ж попри все намагатиметься реабілітуватись за нищівну поразку від Хорватії кількома днями раніше (0:6). Проте розгром від хорватів не повинен вводити в оману: у косоварів були моменти, але їхніми помилками напрочуд вдало користався суперник. До того ж, налаштування в них буде на найвищому рівні.

Андрій Шевченко по-новому перебудовує збірну та знову має виставити достатньо креативних гравців, які створюватимуть моменти. Головне – реалізувати їх. Воротар збірної України Андрій Пятов чітко висловив ціль матчу проти Косово:

Після двох нічиїх Україну з Косово влаштує тільки перемога.

Чому у збірної Шевченка є майбутнє

Прогноз "Футбол 24"

Україна, як і проти турків, має почати з високого пресингу. Для Косово це може стати проблемою при переході в атаку. Якщо Україна гратиме у півзахисті так само мобільно та інтенсивно, як в першому таймі з турками, то голи точно мають прийти. Щоправда, на цей раз треба бути зібранішими впродовж усіх 90 хвилин.

Україна – Косово 2:0

Зробіть прогноз на цей матч і ви

Сербія – Австрія, 9 жовтня, початок о 21:45

У групі D, де виступають команди, чотири збірні мають по 4 очки (також Ірландія та Уельс). Австрійці двічі відігрувалися у матчі з валлійцями у четвер, а серби без проблем розібрались з Молдовою (3:0). Турнірне становище змушує у цьому матчі грати на перемогу обидві команди.

Славолюб Муслін перебудував схему сербів на гру з трьома центральними захисниками, що дозволяє робити більш потужним центр поля. У австрійців же півзахист – найсильніша ланка. В центрі поля діє, мабуть, найталановитіший австрієць Алаба та головний мотор команди – харизматичний Марко Арнаутовіч, який двічі забив Уельсу. Сербам точно буде важко втримати його.

У матчах відбору на ЧС за участю цих команд забивалося щонайменше по 3 голи. Відтак, і в цьому матчі можна очікувати гольової феєрії.

Прогноз "Футбол 24"

Матч, в якому атака переважатиме захист. Перемогти зможе той, хто краще реалізує свої моменти. Припустимо, що серби зможуть вирвати перемогу завдяки домашнім стінам.

Сербія – Австрія 2:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

Ісландія – Туреччина, 9 жовтня, початок о 21:45

Черговий принциповий матч у групі І, де виступає Україна. Ісландці дивом вирвали перемогу в додатковий час у матчі проти Фінляндії, яка була за крок від сенсації. Туркам також вдався камбек в матчі з Україною. Отож, обидві команди перебувають в хорошому емоційному стані.

Збірна Ісландії не стала слабшою після успішного для них Євро. Ісландців не дарма називали "клубною командою", адже взаємодія між гравцями у них на найвищому рівні. А Хадльгрімссон упевнено продовжує справу Лагербека.

У турків же тривають серйозні зміни. Терім починає більше довіряти молоді. А головна зірка нової збірної – 19-річний Емре Мор, який кілька днів тому відвозив ледь не весь захист збірної України. Потужним ісландцям буде важко встигати за ним.

Прогноз "Футбол 24"

Зіграність ісландців буде їхньою головною перевагою. Проте Туреччина в двох попередніх матчах показала, як може тримати удар. А креативні гравці атаки здатні забити хоча б один гол, зважаючи на не найкращу гру ісландців у захисті останнім часом (3 пропущених за два матчі та незабитий пенальті у їхні ворота).

Ісландія – Туреччина 1:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

Нідерланди – Франція, 10 жовтня, початок о 21:45

У центральному матчі групи A зійдуться головні претенденти на перше місце в групі. Окрім гучної вивіски, це матч між дійсними срібним призером Чемпіонату Європи та бронзовим призером Чемпіонату світу.

Дані Блінд проводить зміну поколінь у команді, яка примудрилась не вийти на ЧЄ-2016. Головні зірки нинішніх Нідерландів: Янссен з "Тоттенхема", Промес зі "Спартака" та Вейналдум з "Ліверпуля". Виступає та забиває за збірну і Снейдер. Нідерланди продовжують бути атакувальною командою: в останніх 11 матчах у 8 вони забивали щонайменше 2 голи.

Французи ж після Євро не робили глобальних змін. Дешам продовжує грати приблизно тим же самим складом, що і на Євро. Хоча, наприклад, в останньому матчі проти Болгарії дубль оформив Гамейро, який не грав на ЧЄ. В цілому ж, Франція більш досвідчена за Нідерланди, що може стати ключовим у протистоянні.

Прогноз "Футбол 24"

Перед домашніми трибунами Нідерланди намагатимуться грати агресивно в атаці. Французи ж якийсь час можуть зіграти другим номером, як робили це проти Німеччини на Євро. Є відчуття, що нідерландці зможуть зачепитися за нічию проти суперника, який вище за класом.

Нідерланди – Франція 1:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

Словенія – Англія, 11 жовтня, початок о 21:45

Після того, як свій пост скандально покинув Еллардайс, Гарета Саутгейта було призначено виконувачем обов’язки головного тренера збірної Англії на чотири матчі. Гра проти Словенії на виїзді стане першим серйозним випробуванням для нього.

Словенці будуть грати вдома окрилені успіхом у принциповому матчі проти словаків (1:0). Щоправда, вони погано почали відбір, лише на 90+3-й хвилині врятувавши нічию з Литвою. А у всіх 4 матчах проти Англії зазнали поразки.

У розпорядженні Саутгейта прекрасний вибір атакувальних гравців: Старрідж, Варді, Решфорд, Волкот, Руні та інші. Саме вони мають забезпечити інтенсивність та швидкість, з якими словенському захисту прийдеться важко.

Прогноз "Футбол 24"

Словенці гратимуть від оборони, а в матчі не повинно бути забито багато голів. Англія має більш класних футболістів, за допомогою яких гостям все ж вдасться забити переможний гол.

Словенія – Англія 0:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

Як рахується рейтинг ФІФА