УКР РУС

Топ-5 матчів 2-го туру відбору на ЧС-2018. Анонс і прогноз

6 жовтня 2016 Читать на русском
Автор: Володимир Скиба

"Футбол 24" анонсує топ-матчі 2-го туру відбору на Чемпіонат світу-2018.

Уже сьогодні розпочинаються матчі 2-го туру кваліфікації на Чемпіонат світу-2018. "Футбол 24" анонсує та прогнозує найцікавіші з них.

Італія – Іспанія, 6 жовтня, початок о 21:45

Повторення матчу 1/8 фіналу останнього Євро і просто класичне протистояння у світовому футболі. Італійці та іспанці, відповідно до свого статусу, мають займати перші два місця в групі та саме в матчах між собою визначати команду, яка одразу потрапить на Чемпіонат світу.

В обох збірних нові тренери. Джамп’єро Вентура намагається продовжувати справу Антоніо Конте у Італії. Насичений півзахист, чудова позиційна гра при обороні та швидкий вихід в атаку – усе це в арсеналі Італії і має стати головними козирями у боротьбі проти іспанців.

Новий тренер Іспанії Хулен Лопетегі дещо змінює кадрову політику збірної. У двох матчах він незмінно ставив Вітоло зі "Севільї" на правий фланг півзахисту, а в центрі поля за відсутності Іньєсти довіряв Тьягу Алькантарі та Коке, якому іспанські ЗМІ вже давно пророкували місце у старті.

Прогноз "Футбол 24"

Іспанії потрібно буде вигадувати щось цікаве, адже на Євро проти італійців вони не змогли показати майже нічого. Італія звично буде грати другим номером і зможе підловити іспанців на контратаці. Гості в свою чергу зможуть відповісти голом, скориставшись втратою стовпа оборони К’єлліні.

Італія – Іспанія 1:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

Туреччина – Україна, 6 жовтня, початок о 21:45

У цій грі дійсно має бути все: інтрига, боротьба, шалена мотивація та, безсумнівно, "гаряча" атмосфера на стадіоні. До того ж, турки досі мають пам’ятати поразку 0:3 у відборі на ЧС-2006. Додає важливості грі і рівна турнірна ситуація в групі: всі три матчі 1-го туру завершились внічию 1:1.

Фатіх Терім після Євро влаштував серйозні зміни у збірній Туреччини. Він не викликає Турана через погану поведінку гравця на Євро. У грі проти Хорватії найстаршому півзахиснику було 22 (Чалханоглу), а одним із лідерів став 19-річний Емре Мор із дотмундської "Боруссії". І саме у півзахисті й виникали найбільші проблеми. Хорвати часто притискали суперника до воріт.

Тренерський штаб Шевченка намагається привити Україні більш атакувальний стиль. З ісландцями у складі було достатньо креативних та технічних футболістів. Саме від гравців, які можуть зіграти нестандартно і віддати тонку передачу, багато в чому і залежить успішність результату з турками.

Прогноз "Футбол 24"

Зважаючи на заплутану ситуацію в групі, команди почнуть обережно. Та згодом турки, граючи вдома, спробують діяти агресивніше. Важливими будуть контратаки українців. Буде складна гра, в якій обидві команди зможуть забити по голу.

Туреччина – Україна 1:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

Австрія – Уельс, 6 жовтня, початок о 21:45

Обидві збірні полярно виступили на Євро-2016. Валлійці досягнули найбільшого успіху в історії, а австрійці безславно вилетіли на груповому етапі, і спробують реабілітуватися у першому домашньому матчі після чемпіонату Європи проти півфіналіста турніру.

Група D, в якій зараз виступають команди, доволі рівна, щонайменше чотири команди претендують на перше місце: Австрія, Уельс, Сербія та Ірландія.

Австрійці, граючи вдома, будуть змушені більше атакувати. А валлійці чудово використовують вільний простір. В Австрії немає гравців рівня Гарета Бейла, якого буде дуже важко стримати.

Букмекери бачать Австрію, хоч і не явним, але все ж фаворитом матчу. Доволі суперечливо, адже Уельс у відборі на Євро програв лише одну гру на виїзді (Боснії), яка вже нічого не вирішувала. Тим паче, валлійці точно не стали слабшими після Євро. Є одна суттєва втрата – Ремзі. Але й у австрійців не зіграє основний вінгер Харнік, під питанням один із лідерів – Арнаутовіч.

Прогноз "Футбол 24"

Доволі рівні суперники на даний момент, враховуючи фактор домашнього поля Австрії. Гра, в якій не буде забито багато голів, і яка завершиться внічию.

Австрія – Уельс 1:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

Угорщина – Швейцарія, 7 жовтня, початок о 21:45

Угорці перед рідними вболівальниками понад усе прагнутимуть перемогти після нічиєї з Фарерськими островами. Швейцарія ж прагнутиме закріпити успіх після перемоги над португальцями. Відтак, нам гарантована напружена і бойова гра.

Обидві команди тримають в голові Португалію. Чемпіони Європи без Роналду програли стартовий матч у групі, проте залишаються головними фаворитами. Відтак, набір очків у очних матчах між швейцарцями та угорцями є надважливим для кожної команди.

На даний момент швейцарці нижче у рейтингу ФІФА (20-ті, а угорці ­– 16-ті), проте виглядають більш збалансованою та досвідченою командою. Саме це має зіграти найважливішу роль у цьому матчі.

Прогноз "Футбол 24"

Угорці мусять грати на перемогу, але брак класу не дозволить їм переграти організованих швейцарців. Гості вдало використають слабкі сторони суперника та переможуть на класі.

Угорщина – Швейцарія 1:2

Зробіть прогноз на цей матч і ви

Бельгія – Боснія і Герцеговина, 7 жовтня, початок о 21:45

У групі H відбудеться матч між головними фаворитами. Бельгійці з новим тренером Роберто Мартінесом та його асистентом Тьєррі Анрі гратимуть лише на перемогу. "Не впевнений, що коли-небудь слухав батьків так, як його", – написав у твіттері нападник бельгійців Батшуаї після першого тренування з Анрі.

Боснійці ж, які змогли зіграти з бельгійцями внічию (щоправда, у себе вдома) у відборі на Євро, зможуть створити проблеми супернику. Рік тому в очній зустрічі у Бельгії боснієць Джеко навіть відкрив рахунок. Але господарі зуміли здійснити камбек і перемогли 3:1.

Непоступливі боснійці – далеко не найзручніший суперник для бельгійців. В особистих зустрічах вони навіть мають перевагу над Бельгією (3 перемоги, 1 нічия, 2 поразки). Ускладнює завдання господарям і втрата де Брюйне.

Прогноз "Футбол 24"

Напружений матч, в якому вищі за класом бельгійці мають довести справу до перемоги.

Бельгія – Боснія і Герцеговина 2:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Крадій" Ярмоленко та дитячий фан-сектор. Як пройшло відкрите тренування збірної України