УКР РУС

Топ-5 гравців, які підривали трансферний ринок в останній день

31 серпня 2016 Читать на русском

Сьогодні пізно вночі в Європі закривається літнє трансферне вікно. Саме в цей день нерідко відбуваються найгучніші переходи. Пропонуємо вам пригадати топ-5 трансферів з попередніх років.

У 2002 році саме в останній день трансферного вікна легендарний бразилець Роналдо перебрався з "Інтера" в "Реал". "Зубастик" офіційно опинився в королівському клубі за годину до завершення реєстрації гравців для участі в Лізі чемпіонів. Сума угоди склала 46 млн євро.

Жива легенда МЮ Вейн Руні перейшов з "Евертона" у 2004 році, що стало 12-м на той час найдорожчим трансфером в історії футболу.

У 2005 році Серхіо Рамос оформив свій перехід з "Севільї" у "Реал" за 27 млн євро. "Севілья" до останнього моменту не хотіла відпускати захисника, однак мадридці погодились виплатити суму відступних за Рамоса, що не залишило андалусійцям вибору.

Справжнім спеціалістом з переходів в останній день трансферного вікна є бразилець Робінью. У 2008 році він був придбаний "Ман Сіті" з "Реала" за 40 млн євро, а вже у 2010-му англійський клуб продав його у "Мілан" за 42 млн євро.

А замикає топ-5 Месут Озіл, який у 2013 році після тривалих перемовин перейшов з "Реала" в "Арсенал" за 45 млн євро.

Трансферне вікно. Літо-2016. Дедлайн (Онлайн)