УКР РУС

Топ-10 постів тижня у соцмережах. Роналду оригінально очікує на "Барселону", Коноплянка і Мілевський здивували своїм гардеробом

23 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" підбиває підсумки тижневої активності українських та світових селебрітіс.

1. Зворушливий момент. Наступний день після вильоту "Барселони" із Ліги чемпіонів. Софі Суарес втішає морально знищеного форварда каталонців. А Луїс вдячний своїй дружині за підтримку.

2. В іншому таборі – велике свято. Екс-хавбек "Ювентуса" Хасан Саліхаміджич пишається своєю приналежністю до туринського клубу, в якому він виступав з 2007 по 2011 рік.

3. Окрім "Ювентуса", серед півфіналістів Ліги чемпіонів є й "Атлетіко". Дієго Сімеоне заправив повний бак і готовий до кінця сезону тиснути на газ.

4. Неймар чекав на скасування дискваліфікації, щоб зіграти в El Clasico. Не дочекався.

5. Натомість Кріштіану Роналду з величезним нетерпінням очікує на приїзд "Барси". Форвард "Реала" – у вогні, але його лук аж ніяк не вказує на майбутній бій.

6. Одноклубник Рона Хамес Родрігес також розслаблений перед надважливим матчем. Колумбієць метушиться навколо барбекю.

7. Захисник "Урала" Грегор Балажіц спершу розповів російським журналістам неприємні речі про Україну, а потім пояснив "Футбол 24" свої слова. Тепер можна попоїсти.

8. Наші "німці" Євген Коноплянка і Денис Олійник потрапили на розпродаж. Як вам такі спецівки футболістів?

"Програв Коноплянці у більярд – обмотався туалетним папером". Чому Денис Олійник вкрай рідко грає у "Дармштадті" і за що вдячний Маркевичу

9. Форвард "Тосно" Артем Мілевський також оновив гардероб. Стилізовано під заробітчанську торбу :)

10. Андрій Тотовицький нарешті повернув собі після тривалої паузи пристойні кондиції і вже забиває за "Кортрейк". Своїм прикладом футболіст доводить, що всі труднощі – тимчасові. Потрібно залишатися оптимістом.

Сторінка автора у Twitter

Топ-10 постів тижня у соцмережах. Коноплянка знайшов вихід із скрути, або Твоє обличчя, коли розтрощив "Барселону"