УКР РУС

Тіссоне: Не боюсь нового чемпіонату. Україна – черговий виклик для мене

22 серпня 2017 Читать на русском

Новачок Карпат Фернандо Тіссоне розповів про перехід до львівського клубу й позицію на полі.

"Як потрапив в Карпати? На мене вийшло керівництво клубу. Іспанський тренерський штаб цієї команди вже знав про мене протягом деякого часу. Мене зацікавив такий варіант, адже це клуб з великою історією.

Про український чемпіонат знаю достатньо, тут виступало багато аргентинських гравців, чимало моїх знайомих. Наприклад, знаю Себастьяна Бланко, він у свій час виступав за Металіст. Підтримую дружні стосунки з Яковенком, з ним грали разом в Малазі. З побаченого по телевізору, можу сказати, що український футбол чимось нагадує англійський стиль, тут присутньо багато саме фізичної праці. Щодо команди, то для мене це новий проект з подвійною мотивацією.

Приїхав сюди аби допомогти Карпатам досягти хороших результатів, щоб ми знаходились у верхній частині турнірної таблиці. Я не боюсь нового чемпіонату, навпаки, сприймаю це як випробування. Я аргентинець, який чимало часу прожив в Італії та Іспанії. Україна – черговий виклик для мене.

Позиція на полі? Зручно грати у центрі поля. Також можу діяти як опорник над лінією захисту і не є проблемою грати інсайдом, більше на атаку. Чітку позицію буде обирати тренер, він і вирішить як мені діяти: глибше чи, навпаки, вище. Серхіо Наварро знайомий з моїми характеристиками", сказав Тіссоне в інтерв'ю офіційному сайту Карпат.

Символічна збірна 6-го туру УПЛ

Відзначимо, що останнім клубом 31-річного півзахисника була Малага. Також Тіссоне раніше виступав за Удінезе, Аталанту та Сампдорію.