УКР РУС

Тищенко: Налаштовуємося дати бій "Шахтарю"

13 березня 2015 Читать на русском

Екс-гравець "Карпат", а нині півзахисник "Олімпіка" Ігор Тищенко розповів про підготовку своєї команди до матчу з "Шахтарем".

- Наскільки добре команда відновилася після матчу з "Динамо"?

- Я думаю, це покаже гра з "Шахтарем", ми ж можемо лише припускати. За відчуттями, начебто, все нормально. Що стосується настрою на матч з "Шахтарем", то налаштовуємося, звичайно ж, на бій. Розуміємо, після якої гри вийдуть "гірники", але це вже їхні проблеми: як після такого матчу перебудуватися на чемпіонат, на слабшого суперника. Ми ж цілковито зосереджуємося на грі, яка чекає нас у неділю.

- Пам'ятаєш минулу велику поразку від "Шахтаря" в першому колі. Є бажання взяти реванш у неділю?

- Не думаю, що у нас є таке сильне бажання, а тим більше можливість взяти реванш за поразку в першому колі і відіграти п'ять м'ячів. У цьому плані у нас в клубі, завдяки тренерському штабу та президенту, склалося так, що після великих і прикрих поразок ми з холодною головою підходимо до розбору помилок, аналізуємо матчі і намагаємося винести з цього щось хороше. А в майбутній зустрічі хочеться себе добре показати на тлі такого сильного суперника, як "Шахтар".

- Дивився гру "Шахтаря" з "Баварією"?

- Як звичайний уболівальник, та і як футболіст, якому, на жаль, доводилося програвати матчі з великим рахунком, можу сказати, що після гри не склалося такого враження, що "Шахтар" розбили вщент. Особисто для мене репутація "Шахтаря" після цієї зустрічі все одно не зіпсована.

- На відміну від багатьох своїх колег по команді ти грав у Львові, яку атмосферу очікуєш в стадіоні?

- На "Арені Львів" я, чесно кажучи, сподіваюся просто на хорошу футбольну атмосферу. Знаю, як можуть уболівати львівські фани, знаю, як вони підтримують "Карпати". Поки мені не відомо, наскільки сильно вони підтримують "Шахтар", але сподіваюся, що на матчі буде хороша, футбольна атмосфера.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Олімпік" відбудеться на Арені Львів 15 березня. Початок о 17.00.

Розмовляв Андрій Павлів