УКР РУС

Тимосю, наливай! Або Роббен на банці у бізнес-проекті "Баварії". ФОТО. ВІДЕО

14 лютого 2012
Автор: Андрій Холявка

Для Ар'єна Роббена настали важкі часи у мюнхенській "Баварії".

28-річний нідерландець сидить, як неандерталець, на лаві запасних вже протягом двох матчів. Час критики настав. Першим дармові "гроші" на лаві зауважив почесний президент "Баварії" Франц Бекенбауер, і працівникові на банці (Banke - "лавка" по-німецьки) придумав посаду егоїст.

"Свої заслуги Роббен вже частково втратив. Він егоїст... ." - каже Беккенбауер. Причиною такого себелюбства на думку 66-річного німця є те, що Роббен не радіє забитим голам разом з тим, хто віддав йому гольову передачу, а біжить до трибун, де сидить хтось з його рідних.

До сина Люкаса?

Люкасе, дай "п'ять" Бадштуберу

чи коханої Бернадін...

Білі голуби на весіллі Ар'єна та Бернадін у червні 2007 року (Гронінген)

Роббен з дружиною Бернадін з Кубком Німеччини (травень 2010)

Замість "..." у словах "кайзера" є слушне "але" - "як і більшість". Всі люди - егоїсти, вбивці, ненависники, злодії і т.д. Річ у тім, що хтось "живе" вбивством, а інші це оминають десятою дорогою. Хтось вдає із себе дуже мудрого у чомусь, щоб компенсувати нестачу розуму... Здебільшого це стосується керівників, які відчуваючи брак компетенції у чомусь, намагаються показати свою "могутність" силою, криком чи критикою. Чи не пора "пенсіонеру" Бекенбауеру трохи вгамуватись. Гроші отримувати за ніщо - це ВЕЛИКА РОБОТА для "кайзера". Хіба Роббен ледар? Це ви, боси, змушуєте такими ставати, бо постійно щось вам не так. Не так грає, не так голи святкує, сидить на банці...

.... разом з нашим "Тимосьом", щоб тепліше було. Тимосю, візьми пляшчинку зі своєї колекції раритетних вин та й перехиліть на двох чи навіть на всіх "банкових"...Це ж не пиво - вино зігріває!

.... Потім і бажання працювати зникає. Якщо, Франце, ти вмієш краще, то вийди на поле і покажи, як слід бігти стометрівку менше ніж за 11 секунд. Зможеш? І колись так не міг. А те, що ти там щось колись і десь "заслужив", то тішся тим і не принижуй гідності інших, а подякуй за те, що на твою славу працюють і навіть гріють замерзлу "банку", чи навіть забивають голи на тренуванні при 11 градусах морозу.

Не дає Хайнкес грати в основі, то заб'ю я бодай на тренуванні. Роббену вдалось забити аж п'ять таких в обопільній грі. На одному тренуванні забив стільки, як за весь сезон (12 ігор, п'ять голів та одна гольова передача). Оце показник. А де ще його покажеш?


Так стрибати за "Баварію" Роббен міг би за старим контрактом ще 2013 року.

Однак краще не ризикувати, бо у матчі проти "червоних нечистих" Хіцфельд таки змусив Роббена бігти на поле на 56 хвилині, бо Томас Мюллєр отримав "укус коня = Pferdekuss" (вид травми: вдарився коліном об ногу суперника). А якби випив з Тимосьюм? Тоді всі боси би "покусали". Нема креативності у твоїх діях, Роббене! Нема... У наступному матчі знову сидітимеш на банці.

Роббен йде на роботу - сидіти на лаві запасних у матчі проти "Кайзерслаутерна" (працював там майже годину).

Однак "найбільший" бос Карл-Хайнц Румменіґе каже, що нам такий потрібен: "Крістіан Нерлінгер (ще один бос) розмовляв з його батьком, якому сказали, що "Баварія" таки зацікавлена у продовженні контракту зі сином". Напевне, на банці вигідніше для обох сторін: "Баварія" не програла в останніх двох матчах, коли Роббена не було у стартовому складі; Роббену також непогано заробляти мільйончики на посаді "лавочника".


Роббен святкує свій перший титул у "Баварії" з Франком Рібері

А можливо боси помиляються і fart-овим, як і "леверкузенський баварець" Баллак, є наш Тимосьо, себто Анатолій Тимощук. Роббен потрібен на полі, бо замінивши "вкушеного" Мюллєра, нідерландець зумів завдати п'ять ударів по воротах і віддати три результативні передачі.

Однак гра "банка - поле", напевне, має великий підтекст!!!

- Хлопці, нам потрібні гроші.
- Кого позбудемось?
- Гм-гм... Давай того гравця-травми, що прийшов до нас за 24 мільйони євро-долярів. Треба дати йому зрозуміти, що він нам не підходить.
- Так, так! Егоїст, не вміє грати!

- Формулювання непогане!!!

... Скоро Євро-2012. Він там ще "посвітиться" і ми його вигідно спекаємося, адже ми його "підпісяли", о пардон, підписали з ним контракт до 2015 року. Хлопці, платіть, бо бачите, який він дорогий і цінний.

А що "рядові" думають про Роббена?

"Певна річ, що Роббен - особливий гравець, який шукає можливостей опинитись віч-на-віч зі суперником і має певні надзвичайні вміння. Я знаю його як дуже галантну людину, хоча він іноді буває честолюбний. Проте хіба це негативна риса характеру?" - каже екс-колега Роббена Крістоф Метцельдер, який зараз виступає за "Шальке".


Полювання на Роббена французьких "левів".

Колега Роббена у збірній Нідерландів Рафаель ван дер Ваарт також захищає свого земляка: "Під час першого сезону у футболі і тепер Роббен грає однаково. Хіба що тоді він більше забивав. Зараз м'яч просто не залітає так часто у сітку воріт і всі цькують його".


... і таки вполювали

"Роббену мають дозволити грати у такому стані, у якому він перебуває. Якщо ні, то тоді Роббена позвавляють майстерності", - наголосив Ван дер Ваарт.

І навіть деякі чи то навіть всі "боси"...

"Ми у "Баварії" всі переконані у таланті Роббена", - запевнив минулої суботи Румменіґе... Лицемірство!!! Ось як боси "роблять" гроші на приниженні своїх підлеглих...

Тимосю, забивай!

Ні, ні! Краще наливай! Щоб легше стало, вип'ємо за fart-ових і щоб ми не мали fart-у.


Роббен святкує перемогу над "Вердером", зваливши земляка Ван Гааля.

 


Промах ЧС-2010. Роббен міг зробити Нідерланди чемпіоном світу.



У "Челсі" Роббен також був (фото травень 2007)



Родом із королівства Нідерландів... і поїхав у "королівський клуб" у Мадриді



Роббен у задумі перед поїздкою на офіційне представлення у "Баварії"