УКР РУС

Тимощук: Відчуваю у собі сили продовжувати кар'єру

14 грудня 2016 Читать на русском

Український півзахисник Анатолій Тимощук поділився планами на майбутнє.

"Зараз розглядаю пропозиції щодо продовження своєї футбольної кар'єри або початку тренерської кар'єри. Є хороші варіанти і пропозиції. Більше, звичайно, на тренерську посаду... Зараз всім, хто звертається до мене, прошу дати мені відпочити, тому що був довгий і насичений сезон, багато важких матчів було, чемпіонат Європи... Влітку не вдалося відпочити, тому хочу зараз взяти невелику паузу, а потім вже думати про те, як рухатися далі.

Мене сватають у "Зеніт"? Ми давно з Містером в хороших відносинах. Коли є можливість – зідзвонюємося або зустрічаємося, вечеряємо разом. Це спілкування залишилося ще з часів "Шахтаря", і я думаю, що Луческу потрібна інформація про те, що відбувається в клубі, в місті, з уболівальниками і не більше того. Поки я ще не прийняв рішення, але пропозиції в мене є.

Чи можна сказати, що Анатолій Тимощук відчуває в собі сили продовжувати кар'єру? Так, відчуває. Але чи буде продовжувати – ще не ясно", – розповів Тимощук.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу