УКР РУС

Тимощук в старті, але "Зеніт" програє "Амкару" Бутка (ВІДЕО)

23 травня 2015 Читать на русском

У чині нового чемпіона Росії пітерський клуб на виїзді став черговою жертвою "Амкара", який відчайдушно бореться за збереження прописки на наступний сезон.

"Амкар" – "Зеніт" - 1:0

Гол: Коломєйцев, 38

Богдан Бутко, як і Анатолій Тимощук, зі старту з’явився у складі своєї команди. Однак Тімо провів на полі лише годину й на 62 хвилині поступився місцем на полі Хаві Гарсії.

Для "Зеніта" ця гра нічого не вирішувала. А от "Амкар" не програє в п’ятій грі поспіль, і вже гарантовано не опуститься в зону вильоту. Максимум команда Бутка може опуститися в зону перехідних матчів. Зараз "Амкар" має 31 заліковий пункт. І якщо "Уфа" сьогодні не переможе "Спартак", Богдан і його команда гарантуватиме право грати наступного сезону в найпрестижнішому дивізіоні Росії.

Додамо, що для Анатолія Тимощука цей матч став сотим в РФПЛ.

"Торпедо" – "Урал" - 3:1

Голи: Вієйра, 30 (пен), 63 (пен), Стевановіч, 57 – Фонтанелло, 2

Вилучення: Заболотний, 28 (пряма червона, "Урал")

Костянтин Ярошенко вийшов у старті "Уралу" і провів на полі 60 хвилин. Потім його змінив Лунгу.

Гості втратили можливість піднятися із зони перехідних матчів, поступившись команді, що посідала останнє місце перед початком цього матчу. У підсумку "Урал" залишився 13-м з 27-ма пунктами. 

А от "Торпедо" завдяки цій перемозі відправив на дно тульський "Арсенал". Тепер в активі господарів 26 балів і це лише на два пункти менше, ніж у "Ростова", який розмістився на 12 рятівному місці.