УКР РУС

Тимощук: Призупинив виступи за збірну, вирішив подивитись на "Зеніт" Луческу

28 серпня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Кайрата" Анатолій Тимощук скористався нагодою відвідати свій колишній клуб "Зеніт".

"Як відомо, виступи за збірну я призупинив. Зараз вихідні – подивився календар "Зеніта", вирішив приїхати. Дуже цікаво було подивитися вживу на гру синьо-біло-блакитних, тим більше з непоганим суперником.

На початку була певна нервозність, потім все пішло краще, забили красиві м'ячі і створювали ще моменти. Перм'яки щось намагалися зробити, але свій план на гру вони навряд чи виконали. У підсумку заслужена перемога "Зеніта". До цього "Амкар" не пропустив жодного м'яча? Виходить, я на фарт приїхав. Отримав від футболу велике задоволення.

Чи проглядається вже футбол Луческу у грі "Зеніта"? Якщо говорити про володіння м'ячем, можна говорити, що команда добре виконує установку тренера. Що стосується швидкісного обсягу і швидкості, то є певні проблеми. Плюс, як я чув, "Зеніт" працює під навантаженням, і до цього теж треба звикнути. Тим паче, немає Халка, а Данні травмований. Це вагомі втрати для команди. Але в цьому тренері впевнений на всі сто відсотків. Думаю, те, що ми бачимо, – це 45 відсотків від того, що хоче Луческу", – цитує Тимощука офіційний сайт "Зеніта".

25 найвидатніших українських гравців в історії футболу незалежної України

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях