УКР РУС

Тимощук повернувся - "Баварія" стала лідером. Огляд 16 туру Бундесліги. ФОТО. ВІДЕО

12 грудня 2011 Читать на русском

Подивитися другий "сухий лист" сезону, дізнатися скільки 0:0 було у цьому чемпіонаті, яка команда зазнала всіх своїх поразок лише на виїзді та з однаковим рахунком...

 

 

 

 

 

 

ВДОМА НЕ ТАЛАНИЛО
У 16 турі було лише три домашні перемоги, що виявилось найгіршим показником у цьому чемпіонаті Німеччини.

НА ТАБЛО НУЛІ
Вперше у цьому чемпіонаті два матчі завершились "на сухо". З початку сезону зафіксовано лише шість нічийних рахунків 0:0.

ГОЛЬОВИЙ КОЛАЖ
Напевне, передсвятковий настрій вплинув також і на голеадорів, оскільки у воротах побувало лише 20 голів, що є другим найгіршим показником у цьому чемпіонаті. У десятому турі було 19 голів.

Вперше за два роки у домашній грі "Гановера" глядачі не побачили жодного гола. Востаннє таке було п'ятого грудня 2009 року також у поєдинку проти "Байєра".

Клаудіо Пісаро у шести домашніх іграх "Вердера", в яких він взяв участь, забив 9 голів.

Форвардові "Кельна" Люкасу Подольскі вдався п'ятий дубль у цьому сезоні.

Вдруге у цьому чемпіонаті вдалось забити гол прямо з кутового. Обидва голи побачили глядачі у Кельні": у першому турі "вовк" Марсель Шефер вразив ворота господарів, а тепер вже господар Крістіан Клеменс відправив третій гол "Кельна" у ворота "Фрайбурґа".

Маріо Ґомес, забивши 116 гол у Бундеслізі, вийшов на 32 місце у списку авторів голів за історію Бундесліги. Ґомес наздогнав П'єра Літбарскі.

ПЕНАЛЬТІ ЗАСЬ
Втретє за чемпіонат арбітри не знайшли причин для призначення хоча б одного удару з позначки. До цього туру пенальті не було у шостому та тринадцятому турах.

ТОМУ Й ЗГАНЬБИЛИСЬ?
Гравці дортмундської "Борусії" вперше у сезоні тричі потрапили у каркас воріт. Невже так хвилювались, що не зуміли здолати "Кайзерслаутерн"?

ЯКЩО ПРОГРАВАТИ, ТО В ГОСТЯХ І МІНІМАЛЬНО
Мьонхенґладбахська "Борусія" зазнала четверої поразки у чемпіонаті, причому всі фіаско були на виїзді та з однаковим рахунком 0:1.

МУЗИКАНТИ ЛЮБЛЯТЬ НЕ ЛИШЕ ГРАТИ, АЛЕ Й ВИГРАВАТИ
Бременський "Вердер" здобув вже дев'яту перемогу у чемпіонаті. Минулого сезону дев'яту звитягу "музиканти" святкували аж у 31 турі.

"ВОВКИ" ЛЮБЛЯТЬ ПРОГРАВАТИ
Дев'ять поразок у 16 турах! Стільки записав у свій пасив "Вольфсбурґ", причому ця цифра стала антирекордом клубу.

ТОРСТЕН ФІНК for ever!!!
Відколи Торстен Фінк сидить на лаві "Гановера", команда не програє в офіційних матчах (три перемоги , п'ять нічиїх)... Чи Хейко Вестерман, який провів вже п'ятдесяту гру у Бундеслізі за "Гамбурґ". Причому всі матчі він відіграв від А до Я, не пропустивши жодної хвилини.

ЯКЩО БИТИ, ТО ЧЕМПІОНА!
"Кайзерслаутерн" завдав по воротах дортмундської "Борусії" 12 ударів. Жодна команда у цьому чемпіонаті не наважувалась стільки стріляти по воротах чемпіона у нього вдома.