УКР РУС

Тимощук: На Мундіалі вболіватиму за Клозе

13 червня 2014 Читать на русском

Український футболіст Анатолій Тимощук розповів про свою відпустку та признався, що у Бразилії буде вболівати за своїх друзів.

- Як проходять ваші канікули?

- Відпустка почалася з поїздки на фінал Ліги чемпіонів, після чого поїхав у невелике голландське місто Сіттард на запрошення Фернандо Ріксена, який запросив своїх друзів на благодійний матч. Крім Фернандо, за команду "Друзів Ріксена" виступали Шота Арвеладзе, Шаболч Хусті, Івіца Крижанац, відомі гравці голландської збірної, а також тих клубів, у яких виступав Ріксен протягом кар'єри. У цьому матчі результат гри не був визначальним, оскільки всі старалися підтримати Фернандо в його прагненні та боротьбі і допомогти перемогти хворобу. Після цього матчу я відправився в Мюнхен, щоб провести відпустку в колі сім'ї, з дружиною і дітьми.

- Кого підтримуватимете на Мундіалі в Бразилії?

- Постараюся стежити за перебігом чемпіонату світу, буду вболівати за своїх друзів, з якими виступав протягом кар'єри в одному клубі. Якщо говорити про персональну підтримку, то буду вболівати за свого друга Мірослава Клозе, який в недавньому матчі побив рекорд Герда Мюллера із забитих м'ячів за збірну Німеччини і має хорошу можливість стати кращим бомбардиром в історії чемпіонатів світу.