УКР РУС

Тимощук ледь не забиває у Казахстані, Ротань стає легендою (ВІДЕО)

20 липня 2015 Читать на русском

Про пригоди українського ветерана Анатолія Тимощука в чемпіонаті Казахстану, рекорд Руслана Ротаня і коштовний трансфер "Ліверпуля" - далі у відео-дайджесті.

Руслан Ротань - легенда "Дніпра" ...офіційно. Півзахисник встановив рекорд за кількістю матчів у "синьо-біло-блакитній" футболці. Учорашній поєдинок проти "Говерли" став для Ротаня уже 277-м у "Дніпрі". Відтак Руслан обійшов Володимира Багмута. На третій сходинці тут Сергій Назаренко.

Тимощук і компанія ускладнюють собі життя. "Кайрат" українського півзахисника розійшовся нулями із "Атерау" у 21-му турі чемпіонату Казахстану та втратив одноосібне лідерство у першості.

"Мерсисайдці" розкидаються грішми. "Ліверпуль" офіційно підтвердив трансфер 24-річного форварда Крістіана Бентеке. "Астон Вілла" отримала за свого нападника аж 32 з половиною мільйони фунтів.

У пошуках заміни Маестро. "Ювентус", який у це міжсезоння попрощався із Андреа Пірло, намагається викупити у "Шальке" Юліана Дракслера. Гельзенкірхенці хочуть отримати за півзахисника понад 40 мільйонів євро, "Юве" збиває ціну.