УКР РУС

Тимчик: Ми повинні використовувати наші козирі – швидкі фланги

10 листопада 2017 Читать на русском

Захисник Сталі та молодіжної збірної України Олександр Тимчик поділився очікуваннями від прийдешнього матчу відбору до Євро-2019 проти Англії.

Перша гра з Англією буде дуже важкою, оскільки майже всі їхні футболісти перебувають на провідних ролях у перших командах своїх клубів. Розуміємо, що на нас лежить величезна відповідальність, і ми повинні показати себе з найкращого боку.

Упевнений, наш тренерський штаб вкаже на сильні і слабкі сторони суперника, скаже, хто з ким повинен грати. Матч покаже, що стане запорукою успіху для нашої збірної. Ми повинні використовувати наші козирі – швидкі фланги. У нас багато швидкісних гравців. Гадаю, у нас все вийде", – цитує Тимчика офіційний сайт Динамо.

Богдан Михайличенко: Ключовими в боротьбі за вихід з групи стануть наступні три поєдинки

Нагадаємо, матч Англія – Україна відбудеться 10 листопада на "Оболонь-Арені". Проти Шотландії команда Головка зіграє 14 листопада.

Після трьох зустрічей відбору збірна України з п'ятьма очками займає четверту сходинку в турнірній таблиці своєї групи. Окрім Англії, опонентами нашої команди є Шотландія, Нідерланди, Латвія та Андорра.