УКР РУС

Тихе лідерство Анчелотті, баланс та прихильність фортуни: чи зможе Реал оформити ювілейну перемогу у Лізі чемпіонів

26 березня 2023 Читать на русском
СПЕЦПРОЕКТ

Мадридський Реал 14 разів завойовував титул найсильнішої команди Європи. Чинний титул також належить "вершковим", і його захист може стати черговим історичним досягненням королівського клубу.

Як би не складалася ситуація в чемпіонаті Іспанії, у Лізі чемпіонів мадридський Реал завжди демонструє пік своїх можливостей. Футбол 24 разом з партнером HLIBNY DAR розмірковує про шанси королівського клубу знову завоювати звання найсильнішої команди Європи.

Азар проти Челсі: жертви прокляття, несподівана статистка і примарні шанси на вихід

Тихе лідерство Анчелотті

Карло Анчелотті – це фахівець, про чий талант та глибину розуміння футболу говорити просто зайве. Саме італієць привів Реал до "десіми" (десятої перемоги в ЛЧ), знову переміг у турнірі після повернення на "Сантьягу Бернабеу" та готовий знову принести у клубний музей ювілейний "вухатий" кубок.

Карло як ніхто інший вміє використовувати сильні сторони своїх футболістів та будувати план на гру таким чином, що в суперників залишається мало шансів навіть на нічию. Окрім того, Анчелотті не потребує криків та інших емоційних перформансів, аби завести свою команду. Чого вартує лише протистояння з Ліверпулем на "Енфілді": поступатися 0:2 на старті матчу, повернутися у гру та декласувати підопічних Клоппа з рахунком 5:2 виглядає чимось на грані фантастики. Фантастики, яку Реал Анчелотті готовий демонструвати на євроарені з будь-яким суперником.

Весь світ уважно спостерігатиме за Лігою чемпіонів. Не залишайся осторонь футбольного протистояння та вболівай за улюблені команди. А створити особливу атмосферу допоможе HLIBNY DAR.

Запекла гра на полі Ліги чемпіонів у поєднанні з HLIBNY DAR зроблять незабутнім твій вечір. HLIBNY DAR – все вирішується на полі!

Баланс досвіду та амбіцій

Склад Реала – це ідеальний приклад збалансованості, яка дає результат вже впродовж років. Крооса та Модріча вже багато разів списували з рахунків через вік, але вони продовжують творити магію в центрі поля. Бензема відповів скептикам "Золотим м'ячем" та не втомлюється доводити, що його гольовий хист з роками стає лише гострішим. Куртуа з року в рік скаржиться на недооцінку ролі голкіпера при голосуваннях за кращого футболіста, і його невдоволення можна вважати цілком слушним.

Вальверде, Вінісіус, Чуамені, Камавінга, Родріго – це таланти, які прекрасно вписуються в загальну картину та дають максимальний результат. Звісно, Реал не може перемагати завжди, але баланс складу та його глибина дозволяють підтримувати стабільність на великих відрізках, і часто саме цей фактор грає вирішальну роль.

Прихильність фортуни

Як це часто трапляється, перемоги Реала подобаються далеко не всім. Скептики постійно намагаються закинути "вершковим", що вони "відскочили", а їхні перемоги не завжди є цілком заслуженими. Можливо, цей й справді так, особливо в Лізі чемпіонів, але ніхто не зможе скасувати правило "фортуна завжди прихильна до сильніших".

Реал має прекрасний склад та чудового тренера, а кожен працівник клубу робить усе можливе для того, аби команда перемагала, а клубний музей поповнювався новими трофеями. Така шалена націленість на результат підкуповує, тож не дивно, що інколи сама доля втручається у справи та допомагає мадридцям підкорювати нові вершини. Системність перемог Реала – найкращий аргумент проти скептиків, а чергова перемога в ЛЧ може поставити таку історичну планку, яку вже навряд чи осилить будь-який інший клуб.