УКР РУС

"Ти що твориш? Я до тебе ще доберуся": Хачеріді не дали розібратися з арбітром після скандального матчу Динамо Брест

21 квітня 2020 Читать на русском

Стали відомі деякі деталі інциденту після поєдинку 5-го туру першості Білорусі Вітебськ – Динамо Брест.

Нагадаємо, на останніх хвилинах матчу Хачеріді вдарив суперника ногою, отримав червону картку та привіз пенальті, з якого і був забитий переможний гол. Після завершення поєдинку колишній захисник збірної України намагався вдарити арбітра. Повідомлялося, що через цей інцидент Динамо може розірвати контракт із 32-річним Хачеріді, але як клуб, так і сам захисник не підтвердили дану інформацію.

"В запалі емоцій я помилився, не намагався вдарити суддю": Хачеріді перепросив і дав обіцянку після скандального матчу

ЗМІ оприлюднили деякі деталі інциденту. Як повідомили очевидці події, після завершення гри Хачеріді з голим торсом в банному рушнику вийшов із роздягальні і чекав суддів біля входу в підтрибунне приміщення. Коли там з'явився Сергій Чістов з асистентами, захисник вирушив до них.

"Ти що твориш? Я до тебе ще доберуся", – сказав Хачеріді. Український гравець Вітебська Олег Карамушка не дав своєму співвітчизнику пройти до рефері. На допомогу Карамушці прийшов і тренер воротарів Динамо Василь Хомутовський, який схопив Євгена та відправив того у роздягальню. Свідки епізоду запевняють, що якби Євген і спробував вдарити рефері, то у нього навряд чи б вийшло до нього дістатися, повідомляє Tribuna.

До слова, після цієї поразки чинний чемпіон опустився на 8 місце першості Білорусі.

"Хачеріді міг грати у будь-якій команді світу": історія падіння колишнього динамівця, якому прогнозували велике майбутнє