УКР РУС

"Ти обіср*вся. Годі робити їм подарунки". Чому Мессі мав бути вилучений у матчі Барселона – Реал за "наїзд" на арбітра

7 травня 2018 Читать на русском

Нападник Барселони Ліонель Мессі, роздратований суддівством у матчі Барселона – Реал, дозволяв собі занадто багато по відношенню до арбітра Алехандро Ернандеса Ернандеса.

По завершенні Ель Класіко капітан Реала Серхіо Рамос заявив, що у перерві матчу Барселона – Реал лідер каталонців Лео Мессі намагався чинити тиск на рефері. Однак ще на останніх хвилинах першого тайму, а саме після вилучення Серхі Роберто, аргентинець дозволив собі висловлювання у бік Ернандеса Ернандеса, які за адекватного арбітражу коштували б йому вилучення.

Барселона – Реал – 2:2 – відео голів та огляд матчу

У програмі Carrusel Deportivo на радіо Cadena SER розшифрували брутальну фразу Мессі на адресу рефері, яка дослівно звучала так: "Ти обісрався, ти знову обісрався. Годі вже робити їм подарунки".

Екс-рефері ФІФА Ітуральде Гонсалес, який акурат перед Ель Класіко називав Мессі ледь не ідеальним футболістом у плані поведінки, вважає, що Алехнадро Ернандес Ернандес повинен був показати Мессі другу жовту картку та вилучити аргентинця з поля.

"Неважливо, як звати футболіста. Якщо в тебе є жовта картка і ти звертаєшся до рефері з такими словами, готуйся йти у душ", – прокоментував Ітуральде інцидент виданню AS.

Додамо, що перед початком другого тайму, коли футболісти Барселони та Реала зібрались у тунелі, який веде на поле, словесна перепалка щодо суддівства спалахнула між Начо та Піке. Захисник Барселони, зокрема, сказав, що Ернандес Ернандес допомагає мадридцям, на що оборонець Реала випалив: "Як ти можеш жалітись, якщо нас раніше вже 17 разів вилучали?".

Барселона – Реал: жахливе суддівство по-канарськи, або Як перевершити Чакира та Скоміну за один вечір