УКР РУС

Тейшейра: З "Рапідом" буде складніше, ніж з "Фенербахче"

17 серпня 2015 Читать на русском

Півзахисник "Шахтаря" Алекс Тейшейра поділився очікуваннями від матчу плей-офф Ліги чемпіонів проти "Рапіда".

"М'яко кажучи, у грі з "Дніпром" ми не дуже добре себе проявили. Можливо, нам не вистачало концентрації. Але в протистоянні з "Рапідом" ми не маємо права припуститися таких помилок, потрібно бути гранично уважними. Цей матч дуже важливий для нас! Ми вже багато разів переглядали відео за участю австрійської команди, вивчали їх слабкі та сильні сторони. Та ще раз повторю: від нас вимагається цілковита віддача і концентрація.

Виходячи з відеоінформації можу з упевненістю сказати, що "Рапід" - дуже хороша команда. І в нашому протистоянні немає фаворитів. Відверто кажучи, мені здається, цей матч буде навіть складнішим, аніж з "Фенербахче".

Ми готові. Знаємо, що в "Рапіді" дуже швидкі, швидкісні гравці. Упевнений на сто відсотків, що в середу вболівальники побачать відкритий футбол!

Легких матчів не буває. "Рапід" обіграв "Аякс". Тому можна з упевненістю стверджувати, що ці хлопці хороші. Розумієте, в них таке ж саме бажання пройти далі, як і в нас. Наші сили є рівні, і все покаже тільки матч. А переможцем вийде той, хто зробить менше помилок і продемонструє кращий футбол.

Два дні ми дивилися відео за участю "Рапіда": три матчі чемпіонату та зустріч з "Аяксом"... Суперник дуже швидкий, грає у відкритий футбол. Напевно, саме завдяки цьому "Рапід" і здобув перемогу.

Я хочу виїхати з Відня з позитивним результатом. Для мене дуже важливо виграти і закріпити цю перемогу на домашньому полі", - сказав Тейшейра.

Матч "Рапід" - "Шахтар" відбудеться 19 серпня.